Győzelemmel kezdtük az UEFA Régió Kupát

2010. szeptember. 01., 10:21   |    

Győzelemmel kezdtük az UEFA Régió Kupát

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) idén immár hetedik alkalommal rendezi meg az amatőr labdarúgók számára létrehozott UEFA Régió Kupát, amelyen a magyar amatőr válogatott is részt vesz. A hazánkat képviselő együttes túl van első selejtező-mérkőzésén, Sopronban 4-1-es győzelmet aratott a román együttes ellen.

Az NB III-as Duna-csoport legjobbjaira épülő csapat hétfőn Románia amatőr válogatottjával mérkőzött meg. Az együttes szakvezetője, Króner Péter a Tóth Jenő - Kovács Zsolt, Rétsági Ákos, Páli Krisztián (Böcskör Zsolt a 60. percben), Németh Gábor (Szőllősi Ferenc a 80. percben)- Fábián Imre, Marosvölgyi Tamás (Müllerlei Szabolcs a 70. percben), Dallos Gábor, Szauter István - Mészáros Dániel, Flórián Ádám összeállításban szerepeltette a válogatottat, amely magabiztosan, 3-1-es félidő után 4-1-re legyőzte ellenfelét. A mieink góljait Mészáros, Kovács, Flórián és Marosvölgyi szerezték.

- Nagy akarással kezdtük a meccset, ez kicsit görcsössé is tette a játékunkat, de hamar megnyugodtunk, rendeztük sorainkat, és szünetre magabiztos vezetést szereztünk. A második félidőben is mi irányítottunk, több kihasználatlan lehetőségünk volt, a meccs vége felé még egy büntetőt is hibáztunk. Igazi csapatként futballoztunk, megérdemelten nyertük meg a találkozót - nyilatkozta Króner Péter a mérkőzés után.

A csoport másik mérkőzésén Izrael 5-0-ra nyert az örmény együttes ellen.

A további program:

szeptember 2., csütörtök
Örményország - Magyarország 16.30, Sopron
Románia - Izrael 16.30, Bük

szeptember 4., szombat
Románia - Örményország 16.30, Bük
Izrael - Magyarország 16.30, Sopron


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS