Győzelemmel rajtolt a Rába ETO

2012. szeptember. 05., 16:38   |    

Győzelemmel rajtolt a Rába ETO

Az UEFA Futsal Cup, vagyis az európai bajnokcsapatok számára kiírt futsalsorozat győri csoportkörében a házigazdák magabiztos győzelemmel kezdtek.

A magyar bajnok a holland CF Eindhoven elleni mérkőzéssel kezdte meg szereplését az UEFA Futsal Cup csoportkörében. A győriek az első félidőben szellemes, dinamikus, szervezett játékot mutattak be, és a 6. percben Harnisch Ákos góljával megérdemelten jutottak vezetéshez. A 12. percben Merlino öngóljával növelte előnyét a Rába, majd Lódi Tamás a 15. percben háromra növelte a különbséget. 

A parádés első félidő után a hollandok jelentős energiát mozgósítottak a felzárkózás reményében, de a magyar csapat fegyelmezetten játszva kiválóan őrizte előnyét. Az eredmény a második 20 percben nem változott, az ETO megérdemelt győzelmet könyvelhetett el.

A csoport másik meccsén az azeri Araz 2-1-es győzelmet aratott az ír EID Futsal ellen. Csütörtökön 19.00 órakor a győriek az ír bajnokkal mérkőznek meg, majd szombaton 19.30-kor az Araz ellen zárják a minitornát.

UEFA Futsal Cup, csoportkör:

Rába ETO - CF Eindhoven 3-0 (3-0)

Araz - EID Futsal 2-1 (1-0)


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS