Győzelemmel zárt az NB II-es válogatott

2011. január. 31., 17:02   |    

Győzelemmel zárt az NB II-es válogatott

Hétfőn lejátszotta negyedik, egyben utolsó mérkőzését a törökországi Belekben edzőtáborozó NB II-es ligaválogatott.

A Pető Tamás és Horváth Ferenc vezette együttes az orosz Zenit második csapatával mérkőzött meg, és Pölöskey Péter két góljával 2-1-es győzelmet aratott.

A Ness Hungary NB II-es válogatott az első három mérkőzését elveszítette, de meccsről meccsre jobb teljesítményt nyújtott, és az edzőtáborozás utolsó összecsapásán megszerezte első győzelmét. Az igen jó iramú, küzdelmes mérkőzésen a Zenit szerzett vezetést, de a magyar csapat ezúttal meg tudta fordítani az állást, és Pölöskey Péter duplájával megérdemelten nyerte meg 2-1-re a találkozót.

- Jól lehetett látni, hogy a játékosok sokat fejlődtek a négy meccs alatt - értékelt Horváth Ferenc a lefújás után. - Egyre jobb teljesítményt nyújtottak, a Zenit ellen már kiválóan felvették a mérkőzés ritmusát. Egy nagyon jó csapat ellen játszottunk szikrázóan kemény, jó iramú meccset, nagyon örülök, hogy az edzőtáborozás végére a sikerélmény sem maradt el. Rendkívül hasznos volt az elmúlt egy hét, hiszen a legtöbben életükben először játszottak nemzetközi mérkőzésen. Folyamatosan kellett hozzászokniuk a gyorsabb játékhoz, saját bőrükön érezték meg, hogy a nemzetközi szint más, mint a hazai. Úgy gondolom, minden labdarúgó több lett azzal, hogy részt vehetett az edzőtáborban.

NB II-es ligaválogatott - Zenit II 2-1

NB II-es ligaválogatott: Esterházy Mátyás - Pirka Tamás, Tóth Imre (Burucz Barna, 45.), Tóth Máté, Éles Szilárd - Gyurcsó Ádám (Nagy Olivér, 45.), Domokos Bálint (Gulyás Máté, 65.), Albert Ádám (Pothárn Szabolcs, 60.), Wittrédi Dávid, Pölöskey Péter (Szabó Péter, 75.), Pákolicz Dávid (Bene Attila, 60.)
 


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS