Hajrágóllal szerzett három pontot az MTK

2013. május. 10., 21:30   |    

Hajrágóllal szerzett három pontot az MTK

Az OTP Bank Liga 27. fordulójában az MTK Budapest Pölöskei Zsolt remek találatával győzte le a Paksot, a DVTK pontot szerzett Kaposváron.

MTK Budapest - MVM Paks 1-0 (0-0)
Vezette:
Kassai Viktor (Berettyán Péter, Márkus Tamás)
Gólszerző: Pölöskei a 87. percben

Az első félidőben az MTK játszott veszélyesebben, de a Paks járt közelebb a gólszerzéshez, a 13. percben ugyanis a vendégek büntetőhöz jutottak, a 400. bajnokiján pályára lépő Tököli Attila azonban hibázott, gyenge lövését Groppioni kapus kivédte. A fordulás után is támadásban maradt az MTK, és a 75. percben, a paksi Mészáros István kiállítása után nagy esélyhez jutott, amit a 87. percben sikerült is kihasználnia, Pölöskei Zsolt lőtt 16 méterről nagy gólt a bal felső sarokba (1-0), megszerezve csapata győzelmet jelentő találatát.



Kaposvári Rákóczi - DVTK 1-1 (0-1)
Vezette:
Bognár Tamás (Szpisják Zsolt, Medovarszki János)
Gólszerző: Vági (öngól) a 49., ill. Fernández a 31. percben

A mérkőzés elején kevés helyzetet alakítottak ki a csapatok, majd a valamivel aktívabban játszó vendégek a 31. percben megszerezték a vezetést: Seydi nem túl erős lövését Hajduch kapus csak kiütni tudta, az érkező Fernando Fernández pedig közelről a hálóba passzolt (0-1). Hátrányban a házigazdák bátrabban kezdtek el támadni, a szünet előtt helyzetekig jutottak, majd a fordulás után nem sokkal egyenlítettek: a 49. percben Bőle Lukács beadásába a menteni igyekvő Vági András rosszul ért bele, a labda a kapuban kötött ki, öngól (1-1). A folytatás a hazaiaké volt, de újabb gól nem született, egy-egy ponttal gazdagodtak a csapatok.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS