Három játékos is duplázott

2007. február. 24., 17:10   |    

Három játékos is duplázott

A 18. forduló szombati játéknapján tizenöt gólt láthattak a szurkolók. Ez pontosan 2,5-ös gólátlagot jelent, ami tavaszi nyitánynak nem rossz.

Illyés Dániel több alkalommal is bravúrral hárított a győri támadók előlAz MTK Budapest és a Kaposvári Rákóczi is 3-0-ra győzött, előbbi az FC Sopron vendégeként nyert biztosan, utóbbi pedig a sereghajtó Vácot fektette kétvállra. A REAC is remekelt: a kék-sárgák a Győrt verték 2-0-ra Rákospalotán. Talán kisebb meglepetés, hogy a PMFC-Pécs Plaza könnyedén játszva verte 2-0-ra az FC Fehérvárt. A Zalaegerszegi TE és a Diósgyőr nagy meccset játszott, de a 2-2-es döntetlennel talán egyik gárda sem elégedett. Az FC Tatabánya 1-0-ra győzött Pakson, a vendégek első percben szerzett góljuknak köszönhetik a sikert.

Az egyik duplázó, a kaposvári Oláh Lóránt épp csapata harmadik góljának szerzője, Alex Alves nyakábanHárom játékos is duplázott a fordulóban: a REAC-os Torma Gábor, az MTK-s Németh Krisztián és a kaposvári Oláh Lóránt is két-két alkalommal talált a kapuba. Esett egy öngól is: a diósgyőri Rubint Richárd fejelt a saját kapujába. A játékvezetőknek egyik pályán sem kellett felmutatniuk a piros lapot.

Az MTK Budapest ismét öt ponttal vezet a DVSC-TEVA előtt, a Dunakanyar-Vác hátránya pedig már nyolc pont a pillanatnyilag utolsóelőtti helyen álló Kaposvári Rákóczi mögött.

A 18. forduló szombati eredményei:

REAC - Győri ETO FC 2-0 (1-0)

Paks - FC Tatabánya 0-1 (0-1)

FC Sopron - MTK Budapest 0-3 (0-2)

Zalaegerszegi TE - Diósgyőr 2-2 (2-2)

PMFC-Pécs Plaza - FC Fehérvár 2-0 (1-0)

Kaposvári Rákóczi - Dunakanyar-Vác 3-0 (2-0)

A mérkőzések jegyzőkönyvei és rövid összefoglalói az eredményekre kattintva olvashatók.

Az eddigi eredmények, a sorsolás, a csapatok grafikonjai, a kereszttabella, és a statisztikák a Bajnokságok menüpontban, a Borsodi Liga alpontban, az Eredmények címszó alatt találhatók.


A 18. forduló utolsó mérkőzése:

Február 26., hétfő, 18. 00
Újpest FC - Budapest Honvéd

(Fotó: www.nb1.hu)


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS