Három pont a mesterhármasért

2012. augusztus. 18., 22:58   |    

Három pont a mesterhármasért

Az idény első mesterhármasa három pontot ért a DVSC-nek az OTP Bank Liga 4. fordulójában. A Győr a 90. percben szerzett góllal győzött Siófokon. Nem bírt egymással a Haladás és a Diósgyőr. A három szombati mérkőzésen 10 gól született.

SZOMBATHELYI HALADÁS– DIÓSGYŐRI VTK 0-0

Vezette: Kassai Viktor (Kispál Róbert, Viszokai László)

A melegben élvezetes, jó játékot hozott az első félidő a Rohonci úton. Mindkét kapu többször is veszélyben forgott, a kapusok jól teljesítettek. A vendégek hálóőre, Ribansky bravúrral hárította Kenesei Krisztián nagy lövését. A második félidőre csökkent az iram, a DVTK játékosai pedig kicsit elfáradtak, már csak kontrákkal próbáltak operálni. A Haladás hiába támadott, be kellett érnie a döntetlennel.


PMFC MATIAS– DVSC-TEVA 2-3 (0-0)

Vezette: Andó-Szabó Sándor (Lémon Oszkár, Kis Zoltán)
Gólszerző: Okoronkwo (47.), Krejci (63.), illetve Coulibaly (70.-11-esből, 75., 79.)

Az első félidő a Pécs fölénye jegyében telt, ám Supka Attila együttese akkor még nem tudta bevenni a bajnoki címvédő kapuját. A második játékrész góllal indult, Okoronkwo talált Polekszics hálójába (1-0). A piros-feketék a 63. percben Krejci révén növelték előnyüket (2-0) (Okoronkwo ebben a gólban is főszerepet vállalt, ezúttal előkészítőként.) A DVSC a kétgólos hátrányban feléledt, s elsősorban Adamo Coulibaly gólerős játékával fordítani tudott. Az idény első mesterhármasát szerző légiós először büntetőből (2-1), majd Dibusz kapus hibáját kihasználva távolról (2-2), végül pedig két lépésről szerzett gólt (2-3).


FGSZ SIÓFOK– GYŐRI ETO 2-3 (1-1)

Vezette: Fábián Mihály (dr. Varga Zsolt, Márkus Tamás)
Gólszerző: Dajics (2.), Nyári (87.), illetve Varga (21.), Kamber (57.., 90)

A Siófok meglepte az ETO-t gyors góljával (1-0), de az első játékrész közepén a vendégek Varga találatával ki tudtak egyenlíteni (1-1). A második félidő 12. percében Kamber egy szabadrúgás-variáció után fejjel bevette a Siófok kapuját (1-2), a hazai csapat azonban a 87. percben Nyári közelről elért találatával kiegyenlített (2-2). Pintér Attila csapatáé volt ellenben az utolsó szó: a 90. percben Kamber a kapuba sodorta a labdát (2-3). A siófoki védők kivágták a labdát a mezőnybe, de a játékvezető, asszisztense jelzése alapján úgy döntött, a labda teljes terjedelmével áthaladt a gólvonalon.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS