Három ponttal távozott a Mezőkövesd Paksról

2020. augusztus. 29., 22:39   |    

Három ponttal távozott a Mezőkövesd Paksról
Fotó: paksifc.hu

Berecz Zsombor és Cseri Tamás gólja után Böde Dániel találata már csak a szépítéshez volt elég a Paksnak, a győzelem a Mezőkövesdé lett.

OTP Bank Liga, 3. forduló:
Paksi FC–Mezőkövesd Zsóry FC 1–2 (0–2)
Paks, v: Káprály
gólszerzők: Böde (65.), illetve Berecz (17.), Cseri (36.)
sárga lap: Szabó J. (47.), illetve Eperjesi (28.)

Paks: Holczer – Osváth, Lenzsér, Szélpál, Szabó J. (Kulcsár D., 75.) – Windecker (Hahn, 56.) – Bognár, Böde, Bertus, Balogh B. – Ádám (Nagy R., 56.)
Mezőkövesd: Szappanos – Eperjesi, Neszterov, Katanec, Lakveheliani – Karnyickij – Cseri (Jurina, 81.), Szeles (Guzmics, 64.), Berecz, Besirovic – Szerderov (Vajda, 60.)

A játék képe alapján kiegyenlített volt az első félidő, de a gólszerzésben csak a vendégek jeleskedtek. A Mezőkövesd agresszívan kezdett, és azután sem vett vissza jelentősen, hogy egy átlövésből szerzett találattal vezetéshez jutott. A paksiak is próbálkoztak becsülettel, de elpuskázták helyzeteiket, miközben kövesdi részről Cseri is gólt szerzett, újfent egy parádés átlövésből.

A szünet és a térfélcsere után egy ideig nem történt igazán említésre méltó esemény, majd a kettős cserével felfrissített házigazdák Böde közeli fejesével szépítettek, a hajrához közeledve pedig a kapufát is eltalálták. A lefújásig a paksiak nagy erőket mozgósítottak az egyenlítésért, de nem jártak sikerrel.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS