Hat gól és három piros lap Pápán

2010. augusztus. 20., 21:14   |    

Hat gól és három piros lap Pápán

Az NB I 4. fordulójának nyitómeccsén a Lombard Pápa Termál FC 5-1-re győzött a második félidőben nyolc főre olvadó Szombathelyi Haladás ellen, a vendégcsapatból Nagy Gábor, Molnár Balázs és Lattenstein Norbert kapott piros lapot.

Lombard Pápa Termál FC - Szombathelyi Haladás 5-1 (1-1)
Vezette: Alvaro Miquel Garcia (Vámos Tibor, Kepe Arnold)
Gólszerző: Bárányos (11-esből) a 31., Maric az 50., Germán a 81., Gyömbér (11-esből) a 84., Maric a 89., illetve Tóth a 22. percben
Kiállítva: Nagy G. az 55., Molnár az 56., Lattenstein a 69. percben

A 4. forduló pénteki játéknapján a Pápa fogadta a Haladást, s a mérkőzés 22. percében a vendégek kerültek előnybe. Kenesei Krisztián végzett el szögletet a jobb oldalról, a labdát Oross Márton csúsztatta meg, Tóth Péter pedig közelről lőtt a hazaiak kapujába (0-1). Még az első félidőben egyenlített a pápai csapat, a 33. percben Bárányos Zsolt vette be a szombathelyiek kapuját büntetőből (1-1). A szünet után pedig már a vezetést is megszerezte a Lombard, Goran Maric találatával került előnybe Véber György csapata (2-1). A második félidő elején egy percen belül kétszer villant a piros lap, az 55. percben Nagy Gábort, egy perccel később pedig Molnár Balázst állította ki a játékvezető a Haladásból. A 69. percben már nyolc főre olvadt a vendégcsapat, a csereként beállt Lattenstein Norbert egy rossz becsúszás után kapott pirosat. A hajrában a Pápa kihasználta jelentős fölényét, a 81. percben Germán Tamás fejelt öt méterről a kapuba (3-1), a 84. percben Gyömbér Gábor tizenegyesből volt eredményes (4-1), három perccel később pedig Maric második góljával kialakította az 5-1-es végeredményt.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS