Hat gól Zalaegerszegen

2007. szeptember. 28., 21:49   |    

Hat gól Zalaegerszegen

Pénteken a Zalaegerszeg – Vasas mérkőzéssel kezdődött meg a Soproni Liga 10. fordulója. Az izgalmas találkozón a vendégek, remek hajrát produkálva, kétgólos hátrányból szereztek pontot.

Két tizenegyes is kevés volt a győzelemhez

A kiegyenlített játékot hozó első negyedóra végén a hazaiak szereztek vezetést. A 15. percben Roguy Meye szerzett labdát, majd hat méterről a kapu bal oldalába helyezett (1-0). A 26. percben aztán már ismét egyenlő volt az állás: Lázok János szabadrúgása után Tóth András nyolc méterről fejelt a bal felső sarokba (1-1). A 67. percben ismét a ZTE került előnybe. A vendégek tizenhatosán belül Somorjai Tamás kezére pattant a labda, Mészáros István játékvezető büntetőt adott, amelyet Tóth Norbert értékesített is (2-1). A 76. percben tovább növelte előnyét a kék-fehér gárda. Egy szöglet után Pandur Péter rántotta le Meyét, s a megítélt büntetőt a sértett a kapu bal oldalába lőtte (3-1). A fővárosiak nem adták fel, s a 81. percben szépítettek is. Lázok jobb oldali szabadrúgását követően Thomas Sowunmi 10 méterről fejelt a bal felső sarokba (3-2). A 84. percben egyenlítést eredményezett az angyalföldiek lelkesedése. Egy jobb oldali bedobás után Tóth András elé került a labda, a Vasas kapitánya pedig 13 méterről a bal aló sarokba lőtt, pontot mentve ezzel csapatának (3-3).


Zalaegerszegi TE – Vasas 3-3 (1-1)
Gólszerző: Meye a 15., Tóth N. (11-esből) a 67., Meye (11-esből) a 76. illetve Tóth A. a 26., Sowunmi a 81., Tóth A. 84. percben

(A mérkőzések jegyzőkönyvei megtekinthetők a Bajnokságok menüpont alatt, az Eredmények címszónál.)

(Fotó: nb1.hu)


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS