Hat gólt hozott a Kisvárda kecskeméti fellépése

2022. október. 14., 22:38   |    

Hat gólt hozott a Kisvárda kecskeméti fellépése

A második helyezett Kecskemét hazai pályán - háromszor egyenlítve - döntetlent játszott a mögötte álló, legutóbb ezüstérmes Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén. Az újonc hazai csapat sorozatban az ötödik mérkőzésén maradt veretlen.

Kecskeméti TE-Kisvárda Master Good 3-3 (1-1)
Gólszerzők: Nagy K. (37., 11-esből), Katona (57.), Djuranovic (87.), illetve Varga B. (17. - öngól), Camaj (53.), Ötvös (81.)
Kecskemét: Varga B. - Szabó A., Belényesi, Szalai G. - Nagy K. (Sági, 84.), Katona, Vágó, Szuhodovszki (Djuranovic, 84.), Zeke - Banó-Szabó (Rjasko, 94.), Tóth B. (Szabó L., 67.)
Kisvárda: Hindrich - Hej, Kravcsenko, Kovacic, Leoni - Karabeljov (Vranjanin, 91.), Melnyik (Ötvös, 71.) - Asani (Vida, 71.), Makowski, Camaj (Navratil, 77.) - Mesanovic (Ilievski, 92.)

Kiegyenlített játékot, kevés helyzetet hozott az első negyedóra, majd Asani bal oldali szabadrúgása után a hazaiak kapusa, Varga Bence szerencsétlenül próbált menteni, a lábáról a kapuba pattan a labda. A vendégek előnybe kerülése után nagyobb energiával, agilisabban kezdett el játszani a Kecskemét, igyekezett magasan letámadni ellenfelét, ennek eredményeként több időt töltött a kisvárdaiak kapujának előterében. Nagy helyzetet ezzel együtt nem tudott kialakítani, mégis sikerült egyenlítenie, mert Banó-Szabót hátulról térdével akasztotta Asani a 16-oson belül, a megítélt tizenegyest pedig Nagy Krisztián értékesítette. Fordulás után a Kisvárda Camaj szép lövésével hamar újra előnybe került, de gyorsan reagált a KTE, egymás után dolgozta ki a helyzeteit és megint egyenlített. Élénk volt az iram, mindkét csapat törekedett a gólszerzésre, az idő haladtával azonban jelentkeztek a fáradtság jelei. A hajrához közeledve a Kecskemétben volt kicsit nagyobb a tűz, de egy hibát kihasználva mégis a vendégek szereztek harmadszor is vezetést. A végére még maradt egy hazai gól is, így döntetlennel zárult a két csapat első egymás elleni NB I-es találkozója.

Tabella


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS