Hatalmas sikert aratott Oslóban a magyar Grassroots-projekt

2013. április. 16., 08:30   |    

Hatalmas sikert aratott Oslóban a magyar Grassroots-projekt

Április 8-12 között Oslóban tartotta 10. Grassroots Konferenciáját az UEFA, az MLSZ-t Őze Tibor Grassroots-menedzser és Kovács Szilveszter Grassroots-igazgató képviselte. Az eseményen óriási sikert aratott a magyar Grassroots-projekt, amely Európa legjobbja volt idén.

„Az UEFA 1997 óta kétévenként tart nagyszabású Grassroots-konferenciát, melyen elemzi a program helyzetét, valamint stratégiai iránymutatását ad a jövőt illetően” – mondta az mlsz.hu-nak Őze Tibor.

2010 óta minden évben három kategóriában – Legjobb Grasroots-vezető, Legjobb Grassroots Klub, Legjobb Grassroots Projekt – hirdet eredményt az UEFA, a legjobbakat az 53 tagszövetség menedzsereinek javaslatai alapján választják ki. Ebben az évben a Legjobb Grassroots Projekt díjat a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Hit és Sportalapítvány közös versenysorozata, a Gyermekotthonok Országos Bajnoksága nyerte meg. Az ünnepélyes eredményhirdetésre az UEFA meghívta a programban dolgozó Bajákiné Kovács Margitot, a Hit és Sportalapítvány munkatársát is.

„A díjat Giovanni Rivera egykori kiváló játékos, a Grassroots panel tagja adta át, a ceremónia részeként levetítették az UEFA forgatócsoportjának a programról készített filmjét. Minden elfogultság nélkül mondhatom, hogy óriási sikerünk volt”- tette hozzá Őze Tibor.

grassdij2|

„Grassroots programunk fokozatosan fejlődik, ezt jól példázza, hogy a Grassroots Awards négyéves történetében a Magyar Labdarúgó Szövetség jelöltjei már harmadik alkalommal végeztek a dobogón” - mondta Kovács Szilveszter Grassroots Igazgató.

A versenysorozat Magyar Labdarúgó Szövetség szociális programjának része, melynek koordinálását Petrika Ibolya Grassroots koordinátor és Radics Kálmán, a Hit és Sportalapítvány elnöke végzi.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa-elődöntő: Éllovasok egymás ellen
Bajnokságok / Kupák
Eldőlt a kiesés kérdése a Simple Női Ligában

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS