Hatgólos mérkőzésen győzött a DVSC

2021. május. 02., 21:21   |    

Hatgólos mérkőzésen győzött a DVSC
Fotó: dvsc.hu

Továbbra is a Vasas és a Loki áll a legközelebb a feljutáshoz. A Kazincbarcika és Kaposvár viszont bajban van, a bennmaradáshoz ötpontos hátrányt kellene ledolgozniuk.

Bár korán, a 7. percben vezetést szerzett a vendég Csákvár a DVSC ellen, Madarász Márk góljára Dzsudzsák Balázs (24.) és Bódi Ádám (27. – büntetőből) válaszolt. A második félidőben Bárány Donát (47.) is betalált, majd Ganbayar (72.) szépített. A 4–2-es végeredményt Szécsi Márk (93.) a hajrában állította be.

A Vasas szintén győzni tudott, 3–0-s sikert aratott a Dorog ellen Radó András (34.), Balajti Ádám (54., büntetőből) és Viczián Ádám (73.) góljaival.

Idegenből hozta el a három pontot a PMFC: Tihanyi Olivér (17.) és Adamcsek Máté (43.) révén már a szünetben vezetett 2–0-ra a Kaposvár ellen, majd Rácz László (49.) is betalált. Szabó Alex (75.) végül szépített, de a Pécs győzelme nem forgott veszélyben.

Döntetlent, 1–1-et ért el Szolnokon a kiesés ellen menekülő Kazincbarcika, amely együttes az 55. percben megszerezte a vezetést Farkas András góljával, de előnyét nem tudta megtartani, Novák Csanád a 74. percben egyenlített. Az utolsó előtti Kaposvárnak és a szintén kieső helyen álló Kazincbarcikának így két forduló alatt ötpontos hátrányt kellene behoznia a bennmaradáshoz. 

Szerető Krisztofer (12.) révén ugyan vezetett a Soroksár Ajkán, a hazaiak Nagy Mihály (30.) révén végül egy pontot mégis otthon tudtak tartani.

Szintén döntetlent játszott a már kiesett DEAC a Szombathelyen. A vendégek Nagy Krisztián (8. – büntetőből) és Székely Dávid (18.) gyors góljaival 2–0-ra is vezettek; majd Dragoner Dávid (27.) és Medgyes Zoltán (48.) egalizált.

Szakály Attila (13.) találatával győzött a Siófok a Békéscsaba ellen. Zsidai László (30.) pedig a Budaörsnek szerezte meg a három pontot a Szentlőrinc ellen.

Fejér Csongor (10.) öngóljával jutott előnyhöz a Szeged-Csanád, de a vendég nyíregyháziak részéről Hornyák Marcell (43.) még a pihenő előtt egyenlített. A második félidőben Kővári Róbert (57.) és Dobos Áron (87.) is eredményes volt, így lett a végeredmény 3–1 lett a hazai pályán futballozó szegediek javára.

A hétvége zárómérkőzésén 2–1-re győzött a Gyirmót a másik győri csapat, az ETO ellen. A vezetést Priskin Tamás szerezte meg a negyedik percben, de Varga Barnabás (45+1.) büntetőből egyenlített. Varga (60.) a második játékrészben is betalált és le is zárta a találkozót.

OTP Bank Liga NB I. 36. forduló

Sorsolás

Tabella


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS