Hatgólos mérkőzésen játszott döntetlent a Puskás Akadémia és az Újpest

2023. augusztus. 04., 22:22   |    

Hatgólos mérkőzésen játszott döntetlent a Puskás Akadémia és az Újpest

A vendég Újpest kétgólos hátrányból felállva, Matija Ljujic három találatával 3-3-as döntetlent játszott a Puskás Akadémia otthonában az OTP Bank Liga 2. fordulójának nyitómérkőzésén.

OTP Bank Liga, 2. forduló:
Puskás Akadémia FC–Újpest FC 3–3 (3–1)
Pancho Aréna, v.: Pintér Cs.
gólszerzők: Colley (21., 37.), Levi (40.), illetve Ljujic (32., 46., 62., az elsőt 11-esből)
sárga lap: Szolnoki (75.), Colley (76.), Ormonde-Ottewill (77.), illetve Tamás (54.)

Puskás Akadémia FC: Markek – Maceiras, Szolnoki, Stronati, Ormonde-Ottewill – Batik, Plsek (Komáromi, 77.) – Corbu, Slagveer, Levi (Ominger, 90+1.) – Colley
        
Újpest FC: Nikolic – Pauljevic, Anculasz, Hall, Tamás – Onovo, Mack (Sasere, a szünetben), Ljujic (Kastrati, 89.) – Kiss T. (Mörschel, a szünetben), Ambrose (Jevtovszki, 89.), Ganea (Simon K., 71.)

Kiegyenlített első negyedórát követően Lamin Colley egyéni akciójával megszerezte a vezetést a hazai gárda, majd a gyorsan reagáló Újpest büntetőből egalizált. Nem tarthatott sokáig az újpesti öröm, mert a Puskás Akadémia három perc alatt lőtt két góllal megnyugtató előnyt szerzett a szünetig.

A fordulást követően az első támadásából szépített a vendégcsapat, Colleyhoz hasonlóan Matija Ljujic is másodszor volt eredményes. Támadásban maradt az Újpest és egy akció végén Ljujic mesterhármasával egalizált. A hajrához közeledve próbált felpörögni a Puskás Akadémia, amely a 94. percben Colley révén újra betalált, azonban a VAR vizsgálatot követően les miatt érvénytelenítették a gólt.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Pontot vesztett a Vasas, lőtávolban az ETO
Bajnokságok / Kupák
Bebiztosíthatja a feljutását a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi és debreceni győzelem a szombati játéknapon

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS