Hatot rúgott a Fradi Debrecenben

2019. november. 10., 19:52   |    

Hatot rúgott a Fradi Debrecenben
Fotó: MTI

Az OTP Bank Liga vasárnapi játéknapján a Ferencváros 6-1-es győzelmet aratott a Debrecen vendégeként, ezzel fellépett a második helyre a tabellán.

OTP Bank Liga, 12. forduló:
Debreceni VSC-Ferencváros 1–6 (0–2)
Debrecen, v: Farkas Á.     
gólszerző: Kundrák (50.), illetve Varga R. (11.), Tokmac (36., 87.), Isael (61.), Bőle (76.), Varga R. (79.)    
sárga lap: Kinyik (43.), Csősz (71.), illetve Civic (46.)

DVSC: Nagy S. (Kosicky, 58.) – Kinyik, Szatmári (Garba, 72.), Pávkovics, Ferenczi – Kusnyír, Csősz, Haris, Szécsi (Kundrák, 46.) – Trujic, Adeniji
Ferencváros: Gróf – Lovrencsics, Blazic, Frimpong, Civic (Csontos, 85.) – Haratyin, Ihnatyenko – Zubkov (Bőle, 72.), Tokmac, Varga R. – Isael (Boli, 80.)

Az első percekben a vendégek irányították a játékot, és hamar megszerezték a vezetést. A bekapott gól feltüzelte a hazaiakat, akik negyedóra alatt három komoly lehetőséget is kialakítottak, mindháromszor Grófnak kellett nagyot védenie. A hazaiak így nem tudtak egyenlíteni, a zöld-fehérek pedig a félidő hajrájában növelni tudták előnyüket.

A szünet után a csereként beállt Kundrák találatával hamar szépített a DVSC, de a Ferencváros öt perccel később Isael fejesgóljával visszaállította a kétgólos különbséget. Ez megtörte a házigazdákat, az utolsó húsz percre teljesen szétestek, az FTC pedig újabb három góllal büntetett és ilyen arányban is megérdemelt győzelmet aratott.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Rangadót nyert, az élvonal kapujában a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS