Hétfőn kezdődik a bajnoki döntő a futsal NB I-ben

2014. május. 04., 18:42   |    

Hétfőn kezdődik a bajnoki döntő a futsal NB I-ben

A három nyert meccsig tartó fináléban a tavalyi bajnok Rába ETO játszik az MVFC Berettyóújfalu együttesével. Az első mérkőzést Győrben rendezik.

A rájátszás felsőházi ágában a Rába ETO az Aramis együttesét győzte le az elődöntőben, míg a Berettyóújfalu a harmadik mérkőzésen biztosította be továbbjutását a Veszprém ellen. Tavaly a Rába ETO szerezte meg a bajnoki aranyat, akkor a fináléban hazai pályán szoros mérkőzésen 5-3-ra győzött a Berettyóújfalu ellen, amely ezúttal szívesen felborítaná a papírformát.

- Több mint hat éve folyamatosan bajnoki döntőt játszunk, ami szerintem nagyon jó teljesítmény a csapattól. Kétszer már sikerült is megnyerni a bajnokságot, viszont az utóbbi években nehezebb legyőzni az ETO-t, amelyet Európa egyik legjobb csapatának tartok. Jól ismerjük egymást, hiszen a bajnokság végén mindig ez a két csapat küzd az elsőségért. A döntőre szerintem készen áll a csapat, jó erőben vagyunk és mindent megteszünk majd a győzelem érdekében - mondta az mlsz.hu-nak Lovas Norbert az MVFC Berettyóújfalu játékosa.

A Rába ETO együttese a tavalyi szezonban a bajnoki cím mellett a Magyar Kupát is megnyerték, és hasonló bravúrra készülnek idén is.

- Kemény meccsekre számítok, de három meccsből meg kell nyernünk a bajnokságot. Nem szeretnénk esélyt adni a Berettyónak és így is állunk neki a finálénak. Nem titkolt célunk ebben az évben is duplázni, ehhez elengedhetetlen, hogy ötödik alkalommal is magasba emeljük a bajnoki trófeát - mondta Harnisch Ákos a Rába ETO játékosa.

A döntő első mérkőzése:
Május 5.
Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok
Rába ETO - MVFC Berettyóújfalu, 18.15 óra

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS