Hétgólos meccsen nyert a Kecskemét

2010. november. 05., 21:21   |    

Hétgólos meccsen nyert a Kecskemét

A Monicomp Liga 13. fordulójában a Kecskeméti TE-Ereco 4-3-ra győzött az Újpest FC ellen, amely háromgólos hátrányból a hajrában már csak szépíteni tudott az álláson. A forduló másik pénteki összecsapásán a Budapest Honvéd 1-1-es döntetlent játszott a Győri ETO-val, Hajdú Norbert góljára Völgyi Dániel válaszolt.

Későn ébredt az Újpest

Kecskeméti TE-Ereco - Újpest FC 4-3 (1-1)

Vezette: Solymosi Péter (Szpisják Zsolt, Takács Gábor)
Gólszerző: Foxi a 9., Alempijevic a 48., Tököli a 68., Csukics a 81., illetve Böőr a 39., Rajczi (11-esből) a 88., Barczi a 89. percben

Már a 9. percben megkezdődött a gólgyártás, Foxi szerzett vezetést a Kecskemétnek (1-0). Még az első félidőben egyenlített az Újpest, a 39. percben Böőr Zoltán 16 méterről csavart kapura, Ladislav Rybansky pedig nem tudott hárítani, így döntetlennel vonultak pihenőre a csapatok (1-1). A fordulás után újra előnybe került a hazai csapat, Aleksandar Alempijevic a 48. percben előbb lábbal próbálkozott, majd a kipattanót már fejjel küldte az újpestiek kapujába (2-1). A 68. percben a csereként beállt Tököli Attila növelte a kecskemétiek vezetését (3-1), a 81. percben pedig Vladan Cukic is betalált, háromra növelve ezzel a differenciát a két csapat között (4-1). Az Újpest a hajrában szorossá tette a meccset, a 88. percben Rajczi Péter tizenegyesből szépített (4-2), majd egy perc múlva Barczi Dávid egy gólra csökkentette a vendégek hátrányát (4-3), a hátralévő időben azonban már kevés volt az egyenlítéshez, a Kecskemét otthon tartotta a három pontot.


Pontosztozkodás a Bozsik-stadionban


Budapest Honvéd - Győri ETO FC 1-1 (0-0)
Vezette: Iványi Zoltán (Albert István, Medovarszki János)
Gólszerző: Hajdú (11-esből) a 48., illetve Völgyi a 67. percben

Az első félidő kevés helyzetet tartogatott a nézők számára, egyik csapat sem erőltette a támadásokat, mindkét együttes sok hibával játszott, nem alakult ki folyamatos játék. Az első negyvenöt percben Hajdú Norbert szabadrúgása okozott veszélyt, a győriek kapusa azonban bravúrral hárított. A második félidő elején a Honvéd került előnybe, a 48. percben Abass került földre a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt Hajdú váltotta gólra (1-0). A tizenegyes előtt szabálytalankodó Völgyi Dániel a 67. percben egy jobb oldali szöglet után fejjel vette be a hazai kaput (1-1). A hajrában mindkét csapat előtt adódott lehetőség a mérkőzés eldöntésére, ám újabb gól nem született, döntetlennel ért véget a találkozó.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS