Heti játékosajánló

2013. november. 22., 11:08   |    

Heti játékosajánló

Kisebb szünet után folytatódik a bajnokság, nagy visszatérőkkel, érdekes párosításokkal, s ne feledjétek, már csak 3 forduló van hátra, bele kell húzni, mert értékes nyeremények várnak a legjobbakra!

Fantasy szempontból a legfontosabb dolog, hogy a játék legnépszerűbb játékosa Muhamad Besics ismételten eltiltását tölti, ezúttal 5 sárga lapja miatt. Az ő pótlása magas ára miatt nem lesz túl nehéz, de ha nincs sok ötleted, pár játékost mi is ajánlanánk:

Juhász Roland lesz a forduló visszatérője: hosszú sérülése után múlt héten már edzésbe állt, játéka azonban továbbra is kérdéses, ezt jelzi a sárga "könnyen sérült" ikon is. Ráadásul Vinicius, Gyepes is játékra jelentkezik, nagy a túlkínálat védő poszton. A hét rangadóján ráadásul a szintén megtorpanni látszó DVTK-hoz látogatnak a fehérváriak, így a jó teljesítmény sem borítékolható előre.

Korhut Mihály, ha még nincs a csapatodban, szintén vételre ajánlott. Stabilan játszik a liga egyik élcsapatában, teljesítménye jónak mondható, bár az utóbbi két fordulóban ő sem remekelt annyira.

Kádár Tamás, a DVTK védője eltiltása után is élvezi Szivics mester bizalmát, 2 millió forint alatt megvehető, érthetetlen, ha valakinek nincs ott a keretében.

Michal Svec is jó vásár lehet, de a szezonban már négy mérkőzést is kihagyott, így őt inkább a kisapdra tudnám elképzelni, oda viszont mindenképpen remek befektetés lehet.

David Mateos ára nagyon alacsony, sérülése a múlté, nem túl nagy a kockázat vele kapcsolatban.

Ha a védőkön túl is szeretnél újítani, itt egy remek lehetőség: Lupeta (Videoton) a Ligakupában mesterhármast szerzett, így NB1-es bemutatkozása is várható a közeljövőben, aki szeretne még az utolsó két körre kicsi pénzt keresni, s vállalja a kockázatot, annak örömmel ajánljuk a Videoton játékosát.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS