Hétvégén búcsúzik stadionjától a DVTK és a Vasas

2016. október. 27., 09:35   |    

Hétvégén búcsúzik stadionjától a DVTK és a Vasas

Szombaton a 14. fordulót rendezik az OTP Bank Ligában, utoljára játszanak bajnoki mérkőzést a DVTK és a Vasas jelenlegi stadionjában.

15:30 BUDAPEST HONVÉD - SWIETELSKY HALADÁS

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. Egy különleges jubileumot ünnepel hétvégén a hazai klub, a csapat ultrái által elfoglalt lelátórész, az Északi Kanyar most 25 éves, ennek alkalmából az álló szektorokba (Kispest-szektor és Vendég-szektor) ugyanannyiba fog kerülni a jegy, mint a 25 évvel ezelőtti, Sampdoria elleni BL-mérkőzés belépőinek ára, azaz 150 forintba. A jegyet érdemes megőrizni, mert a november 5-én, 15:30 kor, a DVTK ellen megrendezésre kerülő mérkőzésen, a jegy felmutatásával 800 Ft-ért kedvezményes belépő kérhető a Kanyarba. Mérkőzés után pedig a kispesti szurkolói csoportok a Hoffer Albert utca 23. alatt várják a szurkolókat sátorral, sörpadokkal, kivetítővel, amelyen felelevenítik az elmúlt 25 év eseményeit.

A Bozsik-stadion pénztárai csütörtökön 17-19 között, pénteken 16-19 között, szombaton pedig 12.30 órától nyitnak ki. Az elővételben megvásárolt jegyek kedvezményes áron vásárolhatóak meg.

Jegyárak:

Kispest-szektor (Állóhelyi jegy): 150 Ft
Családi, 1909 és Honvéd szektorok: 2.000 Ft, online elővételben 1.800 Ft
Puskás-tribün: 3.000 Ft, online elővételben 2.800 Ft
Páholyok: 5.000 Ft, online elővételben 4.800 Ft
Vendégjegy: 150 Ft
Vendég ülőhely: 2000 FT, online elővételben 1800 FT

A semleges szurkolók a Családi F szektorba válthatnak jegyet. A rendező klub arra kéri a szurkolókat, hogy akik klubkártya nélkül látogatják mérkőzést, legalább 1 órával a kezdés előtt, vagy a meccs előtti napokon vegyék meg jegyeiket.

A 3. fordulóban a két csapat 1-1-es döntetlent játszott Sopronban:



17:30 DVTK - FERENCVÁROSI TC

A DVTK utolsó mérkőzést játssza jelenlegi stadionjában. A stadionbúcsúztató mérkőzés iránt óriási az érdeklődés, négy nappal a találkozó előtt a hazai szektorokba minden belépőjegy gazdára talált, belépőjegyeket a hazai szektorokba már sem az interneten, sem személyesen nem lehet vásárolni. A vendégszektorba szóló belépőket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megvásárolni 1400 forintért. A stadion kapui a mérkőzés előtt másfél órával, 16 órakor nyílnak ki.

A 3. fordulóban, a Groupama Arénában a Ferencváros gólzáporos meccsen, 6-2-re győzte le a diósgyőrieket. A mérkőzés összefoglalója:



17:45 VASAS FC - VIDEOTON FC

A Vasas utolsó mérkőzését játssza a jelenlegi Illovszky Stadionban, hamarosan megkezdődik a létesítmény bontása és átépítése. A búcsúmeccs alkalmából a jegyek ezúttal ingyenesek, de névre és helyre szólóak (megvásárlásukhoz klubkártya nem kötelező, csak személyazonosításra alkalmas okmány).

A mérkőzésre szóló jegyek ingyenesen megválthatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen országszerte a Ticket Express partnerirodáiban.

A Vasas FC irodájában hétköznap délelőttönként (9:00-12:00 óráig) és péntek délután edzés időpontban (16:00-17:30-ig) (klubkártya nem kötelező, csak személyazonosításra alkalmas okmány), meccsnapon a helyszínen 14:00 órától lehet belépőkhöz jutni.

A stadionbúcsúztató programja

A 3. fordulóban a Vasas elvitte a három pontot a Pancho Arénából:



18:00 PAKSI FC - ÚJPEST FC

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. Jegyár: 1200 forint.

A 3. fordulóban az Újpest a korábbi paksi támadó, Lázok János fejesgóljával nyert 1-0-ra:



18:00 GYIRMÓT FC GYŐR - DVSC

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. Személyes jegyelővételre hétköznapokon a gyirmóti stadion klubépületében 13-18 óráig van lehetőség. Jegyár: 1000 forint (diák/nyugdíjas: 500 forint).

A 3. fordulóban a DVSC magabiztos, 4-0-ás győzelmet aratott az újonc ellen:



18:00 MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC - MTK BUDAPEST

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. A jegyeket elővételben hétköznapokon 9:00-16:00-ig válthatják meg a Mezőkövesd Zsóry Székházának (régi épület) emeleti titkárságán. Jegyárak: 1000-1500 forint. A jegypénztárak a mérkőzés napján, a mérkőzés megkezdése előtt 4 órával nyitnak meg.

A 3. fordulóban a mezőkövesdiek nyerni tudtak Dunaújvárosban, az MTK vendégeként:


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Simple Női Kupa: sorozatban harmadszor aranyérmes az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS