Hétvégén kétnapos tanévzáró fesztivál Telkiben

2014. június. 13., 12:32   |    

Hétvégén kétnapos tanévzáró fesztivál Telkiben

Szombaton a fiúk, vasárnap a lányok lépnek pályára Telkiben, a 2013/2014-es tanév OTP Bank Bozsik-program Tanévzáró Gyermek Labdarúgó Fesztiválján.

Mint eddig minden évben, az OTP Bank Bozsik-program ezúttal is nagyszabású fesztivállal búcsúztatja a tanévet, szombaton és vasárnap az MLSZ telki edzőközpontjában több mint ezer fiú és lány focizik az idén is hosszúra nyúlt tanév zárását ünnepelve.

Az OTP Bank Bozsik Intézményi-program legnagyobb éves rendezvényén résztvevő iskolások, óvodások egész évben fociztak a program keretében saját körzeteikben, most az ország más részeiről érkező csapatokkal közösen rúghatják a bőrt egy egész napos fesztivál keretében. A hétvégi fesztiválra 20 megye 177 körzetéből 116 csapat érkezik, 1080 (10-14 éves) leány és fiú, testnevelők, labdarúgóedzők irányításával. A 10-14 évesek tornái mellett a legkisebbek is lehetőséget kapnak a játékra, az első napon 200 kisiskolás (7-8 évesek), a második napon 200 óvodás (5-6 évesek) Grassroots Fesztiválon vesz részt.

A fesztiválra látogatókat kiegészítő programok is várják mindkét napon, kitelepül Telkibe az Eleven Park és a Dino Park, és ajándékokkal, ügyességi játékokkal, trambulinnal, ugrálóvárral, kézművessarokkal, játéksarokkal, arcfestő műhellyel várják a fiatalokat.

Az esemény mindkét napján edzésbemutatót tart a magyar strandfoci-válogatott, a fiataloknak közös játékra is lehetőségük nyílik a válogatott játékosaival. Kitelepül Telkibe egy nosztalgiabusz, valamint egy fogászati szűrőbusz is, szombaton a székesfehérvári Főnix tánccsoport, vasárnap - a világbajnokság jegyében - brazil szambadobosok bemutatója szórakoztatja a fesztivál látogatóit.

A tanévzárón részt vesznek neves korábbi és mai labdarúgók, Nyilasi Tibor, Gelei József, Buzánszky Jenő vagy a női válogatott és a hazai rendezésű Eb-re készülő U19-es válogatott tagjai is adnak át díjakat a futballistáknak.

A tanévzáró programja (első nap a fiúk, második nap a lányok lépnek pályára):

9.00: A mérkőzések kezdete
10.00 és 13.00: Grassroots Fesztivál
11.50: Megnyitó ünnepség
12.40-16.20: Helyosztó mérkőzések
16.20: Díjátadás

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS