Hibátlanul zárt a Rába ETO

2013. október. 04., 22:18   |    

Hibátlanul zárt a Rába ETO

A Rába ETO hatalmas taktikai harcban végig támadva, hátrányból fektette kétvállra a rendkívül fegyelmezetten védekező Iberia Star csapatát az UEFA Futsal Cup győri csoportjának zárómeccsén.

Az első félidőben az Iberia végig passzívan védekezett, csakis kontrákkal operált, az ETO pedig hiába egykapuzott és hiába támadott le, gólt nem sikerült lőnie. Rengeteg labdát szereztek és ebből sokat tüzeltek a hazaiak az első félidőben, a szünetig az ETO 23 támadást indított, szemben 8 Iberiai kontrával.

A második félidőben folytatódott az élőfal taktika, a grúz csapat szerezte meg a vezetést, amit a Győr 5-4-es játékkal Lódi találatával egalizált. Ezután felgyorsultak az események, Lódi ismét betalált Akopov hálójába, majd Fabio növelte háromra a hazai gólok számát.

Ez maradt a vége, a Rába ETO csoportgyőztes lett a győri Main Round selejtezőjében kilenc pontot szerezve, a második továbbjutó pedig a bosnyák KMF Tango Sarajevo lett, a tavalyi Final Four-résztvevő Iberia Star kiesett, a Varna csapatával együtt. A továbbjutók az elitkörben folytathatják.

IBERIA STAR TBILISI-RÁBA ETO 1-3 (0-0)
Gólszerző: Todua (29'), Dzabiradze (32'-öngól), illetve Lódi (36'), Fabio (39')

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS