Honvéd-siker Angyalföldön

2007. november. 02., 21:48   |    

Honvéd-siker Angyalföldön

A Soproni Liga 13. fordulójának pénteki összecsapásán a listavezető Honvéd a Vasas otthonába látogatott, és a második félidei jó játékának köszönhetően megszerezte a három pontot.

A házigazda Vasas kezdte jobban mérkőzést, az első félórában több tiszta ziccert is kialakított a vendégek kapuja előtt, de képtelen volt értékesíteni helyzeteit. A kispestiek a félidő utolsó negyedórájára összekapták magukat, de a helyzeteket a másik oldalon sem sikerült gólra váltani.

Fordulás után nagyot változott a játék képe, a Honvéd átvette az irányítást, és az 50. percben megszerezte a vezetést: Guie-Guie Gneki Abraham kapott jó ütemű kiugratást, egészen a kapuig sprintelt, majd 7 méterről a bal alsó sarokba helyezett (0-1). A gól után is támadásban maradt Supka Attila együttese, a 61. percben kapufát ért el, a 71. minutumban pedig újabb gólt: Dieng Abass beadása után Hercegfalvi Zoltán háttal a kapunak átvette a labdát, majd ballal, fordulásból a jobb sarokba lőtt (0-2).

A hátralevő időben az eredmény már nem változott, a Honvéd a második félidei feljavult játékával megérdemelten szerezte meg a három pontot.

Vasas-Budapest Honvéd 0-2 (0-0)
Gólszerző: Abraham az 50., Hercegfalvi a 71.percben


(Fotó:nb1.hu)


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS