Horvát játékvezető a norvégok ellen

2012. október. 09., 10:25   |    

Horvát játékvezető a norvégok ellen

Marijo Strahonja vezeti szerdán a magyar válogatott norvégok elleni mérkőzését.

Válogatottunk november 14-én, szerdán 20.30 órakor a Puskás Ferenc Stadionban lép pályára az év utolsó mérkőzésén. A norvégok elleni felkészülési meccset a horvát Marijo Strahonja vezeti, segítői honfitársai, Igor Krmar és Sinisa Premuzaj lesznek.

  A 37 éves Strahonja 2006 óta FIFA-játékvezető, ebben a szezonban egy vb-selejtezőn, az örmény-olasz meccsen működött közre, és a Bajnokok Ligája csoportküzdelmeiben is voltak feladatai. Magyar csapat mérkőzésén még sosem vezetett.

* A Magyarország - Norvégia mérkőzésre országszerte az IBUSZ irodáiban, valamint a www.ibusz.hu internetes oldalon lehet vásárolni belépőket. A találkozóra két árkategóriában értékesítünk jegyeket, a 'G jobb' szektortól az 'N bal' szektorig a belépők ára 2000 forint, az összes többi helyre 1000 forint.

Az 'A jobb' és a 'B bal' szektorban gyerekszektort alakítunk ki, ide iskolák, egyesületek válthatnak belépőt 18 évnél fiatalabb gyerekek részére, a szektorba ingyenes a belépés. Minden 9 gyerek után 1 felnőtt kísérő kötelező (a jegy ingyenes a gyerekeknek és a kísérőknek egyaránt). Minimum 10 db, maximum 50 db ilyen kedvezményes jegyet válthat egy iskola, vagy egyesület. A jegyeket a gyermekjegyek@mlsz.hu email címen lehet igényelni. Az igénylés sikerességéről válasz emailt fognak kapni a kérelmezők. Kizárólag a jegyárusítás megkezdése (hétfőn, 9.00 óra) után érkező igényeket regisztráljuk, és időrendi sorrendben fogadjuk el azokat, a készlet erejéig. Amikor a két szektorba szóló jegyek elfogynak, akkor a válasz emailben erről fogjuk tájékoztatni az igénylőket.

Egyetemistáknak csoportos igénylés esetén 300 forintba kerülnek a belépők, a Coca-Cola Cup sorozatban résztvevő középiskolásoknak ingyenes a jegy a találkozóra.

A mérkőzésen családi szektort (D jobb, E bal, E jobb) is kialakítunk, ide szigorú szabályokhoz kötött a belépés. A szektorba 3-5 fős családok válthatnak belépőt. A férfi jegye 1000 forintba kerül, a feleség/élettárs jegye ingyenes, a legalább egy, de legfeljebb három 16 éven aluli gyermek belépője 500 forint. A szektorba szóló kedvezményes jegyek megvásárlása előtt kérjük, figyelmesen olvassák el bővebb tájékoztatónkat!

(fotó: fifa.com)

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS