Időpontváltozások a hétvégi fordulóban

2012. augusztus. 23., 16:39   |    

Időpontváltozások a hétvégi fordulóban

Az MLSZ Versenybizottsága az OTP Bank Liga hétvégi fordulója kapcsán három mérkőzés kezdési időpontját módosította.

A Versenybizottság a 2012. augusztus 25-én (szombat) 14.00 órára kisorsolt Ferencvárosi TC – Budapest Honvéd OTP Bank Liga NB I-es bajnoki mérkőzés kezdési időpontját – az elrendelt hőségriadó miatt az MLSZ kezdeményezésére a TV módosította a mérkőzés közvetítési időpontját – módosítja. A mérkőzés új kezdési időpontja: 2012. augusztus 25. (szombat) 16.15 óra.

A bizottság a 2012. augusztus 25-én (szombat) 16.00 órára kisorsolt Győri ETO FC – Kecskeméti TE-Phoenix Mecano OTP Bank Liga NB I-es bajnoki mérkőzés kezdési időpontját – az MLSZ kezdeményezésére a TV módosította a mérkőzés közvetítési időpontját – módosítja. A mérkőzés új kezdési időpontja: 2012. augusztus 25. (szombat) 18.30 óra.

A testület a 2012. augusztus 25-én (szombat) 18.30 órára kisorsolt DVTK – FGSZ Siófok OTP Bank Liga NB I-es bajnoki mérkőzés kezdési időpontját – az MLSZ kezdeményezésére a TV módosította a mérkőzés közvetítési időpontját – módosítja. A mérkőzés új kezdési időpontja: 2012. augusztus 25. (szombat) 20.45 óra.

*

Az MLSZ Elnöksége a rendkívüli időjárásra valamint az Orvosi Bizottság álláspontjára tekintettel rendelte el, hogy a Versenybizottság vizsgálja felül az OTP Bank Liga 5. forduló mérkőzéseinek kezdési időpontjait. Az érvényben lévő országos hőségriadóval összhangban, a 15 óra előttre tervezett mérkőzések kezdési időpontja – az érintett televíziós partnerekkel egyeztetett módon – kerüljön későbbi időpontra a játékosok és nézők egészségére való tekintettel. (Amennyiben a 6. forduló mérkőzés napjaira vonatkozóan továbbra is hőségriadó lenne érvényben, akkor a határozat a 6. fordulóra is érvényes.)

Az MLSZ elnöksége ajánlásként fogalmazza meg ugyanezen elv érvényesítését a szövetség által üzemeltetett további bajnokságokra (felnőtt, utánpótlás, NB II, amatőr stb.)

Fontos, hogy az Elnökség – általánosságban – továbbra sem támogatja a mérkőzések időpontjainak változtatását. Kizárólag különösen indokolt esetben (például a nemzetközi kupakötelezettség, időjárási szélsőségek) kerülhet sor módosításra a jövőben is.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS