Elindult a jegyértékesítés a horvátok elleni Eb-selejtezőre

2019. február. 15., 11:15   |    

Elindult a jegyértékesítés a horvátok elleni Eb-selejtezőre

A magyar férfi válogatott március 21-én a szlovákiai Nagyszombatban kezdi meg a 2020-as Európa-bajnokság selejtező sorozatát, majd három nappal később a Groupama Arénában a horvátokat fogadja. Utóbbi mérkőzésre elkezdődött a jegyárusítás, február 15-től a Szurkolói Klub tagjai vásárolhatnak belépőket, február 18-tól mindenki számára elérhetőek a jegyek.

A március 24-i találkozó kiemelt mérkőzésnek minősül, ezért a törvény névre szóló jegyértékesítést ír elő az MLSZ számára. A jegyárak nem változtak a korábbi tétmérkőzésekhez képest, mind a négy hazai találkozóra azonosak lesznek a korábbi években alkalmazott árakkal: elhelyezkedéstől függően 3 500-tól 15 000 forintig válthatók meg. A Szurkolói Klub tagjai a jegyek árából 15% kedvezményt kapnak.

A horvátok elleni mérkőzésre szóló jegyeket elsőként február 15-től 17-ig kizárólag a Szurkolói Klub tagjai vásárolhatják meg, majd február 18-tól a meccsnapig mindenki számára megnyílik a jegyvásárlási lehetőség. A klubtagság, amely az elővételi lehetőség mellett számos további kedvezménnyel jár, néhány kattintás után elérhető, itt: https://szurkoloiklub.mlsz.hu/

A mérkőzésre szóló jegyek interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen pedig közel 350 értékesítési ponton, a TEX viszonteladóknál vásárolhatók meg. Egy személy egy tranzakció keretében legfeljebb 4 jegyet/bérletet vásárolhat.

A jegyvásárláshoz a klubkártya nem kötelező, de beléptetéskor a rendezők ellenőrizhetik a szurkoló személyi azonosságát és a jegyen szereplő adatokat, ezért felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy belépéskor mindenki rendelkezzen szurkolói kártyával vagy személyi azonosító okmánnyal. Ha valaki nem a saját nevére szóló jeggyel próbál bemenni, a rendezők megtagadják a beléptetést.

A jegyátírást csak személyesen, legkésőbb 72 órával a meccsnap előtt lehet megtenni, az átírás adminisztrációs díj megfizetéséhez kötött, ami 1 500 Ft/átírás. Mozgáskorlátozott jegyeket az mlsz@tex.hu email címen keresztül lehet igényelni.

A selejtezősorozat egészére érvényes információ, hogy a meghirdetett jegyértékesítések 2019-ben az adott napokon egységesen reggel 8 órakor indulnak.

Bérletvásárlási lehetőség a hazai selejtezőkre

Az Európa-bajnoki selejtezőkre bérletvásárlási lehetőséget is kínál az MLSZ. A bérletek megvásárlásával a szurkolók 20%-kal olcsóbban juthatnak be a hazai mérkőzésekre, mint ha egyenként vásárolnák meg azokra a jegyeket.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS