Indul a jegyértékesítés az októberi hazai selejtezőre

2015. augusztus. 28., 11:51   |    

Indul a jegyértékesítés az októberi hazai selejtezőre

Már szeptember elsejétől megválthatóak a belépők az október 8-i Magyarország–Feröer-szigetek Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésre, az interneten, és az ismert jegypénztárak mellett a jegyértékesítésbe folyamatosan bekapcsolódó, többségében vidéki klubpénztárnál is. Az MLSZ ezúttal sem változtat az Eb-selejtezők korábbi jegyárain.

A belépőket keddtől – a szokásoknak megfelelően – a TEX budapesti irodáiban (Bálna, Syma Csarnok), valamint újdonságként egyes NB I-es klubok pénztáraiban lehet megvásárolni, nyitvatartási időben. Bővül a helyszíni jegyvásárlás lehetősége is a vidéki értékesítő pontok bevonásával: országszerte a TEX mintegy 250 partnere értékesíti a jegyeket a kártyatulajdonosok számára.

Folytatva a korábbi gyakorlatot, a TEX irodáiban és újdonságként a kluboknál a szurkolói kártyával rendelkezők mellett a kártyával nem rendelkezők is vásárolhatnak személyesen belépőt maguk részére, személyazonosságuk igazolása után.

Az internetes jegyértékesítés szeptember elsején 10 órakor indul a kártyatulajdonosok számára a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A határon túli érdeklődők az interneten keresztül vauchert válthatnak ki, amelyet később belépőre cserélhetnek be, illetve útlevéllel vásárolhatnak jegyet a kiemelt jegypénztárakban.

A Magyar Labdarúgó Szövetség a jegyértékesítés korai elindításával azon szurkolóknak kíván kedvezni, akik minden körülmények között a magyar csapat mögött állnak, és az eredményektől vagy az aktuális ellenféltől függetlenül jegyet kívánnak váltani a nemzeti csapat tétmérkőzéseire.

A jegyértékesítés korai kezdése egyben azt is bizonyítja, hogy a szövetség bízik a magyar válogatott szurkolóiban. Amennyiben a Románia elleni összecsapáson az UEFA súlyos fegyelmi vétséget állapítana meg, úgy – az UEFA fegyelmi szabályzata alapján– zárt kapus mérkőzéssel sújtaná a magyar válogatottat. A szövetség mindezek tudatában is a jegyértékesítés kezdése mellett döntött, bízva a magyar szurkolók sportszerűségében.

A belépők ára megegyezik a korábbi Eb-selejtezőkével, így tehát 3500, 4500, 8000 illetve 11000 forintba kerülnek.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS