Elindult a magyar női labdarúgás hivatalos honlapja

2021. április. 22., 15:02   |    

Elindult a magyar női labdarúgás hivatalos honlapja

Noifutball.mlsz.hu címen érhető el a Magyar Labdarúgó Szövetség új oldala, amely kizárólag a női futballal foglalkozik. A megszokottnál több hírt, érdekességet és információt osztunk meg itt a szurkolókkal a témában.

Szerdától elérhető a noifutball.mlsz.hu, ahol innentől kezdve rendszeresen publikálunk a magyar női labdarúgásról, többek között a hazai bajnokságokról, a Magyar Kupáról, a válogatottakkal kapcsolatos hírekről, a légiósokról szóló újdonságokról és futballtörténelmünk érdekességeiről – mindezt ráadásul megújult, látványos megjelenés mellett. De a női futsalválogatott és a női játékvezetők sem maradnak ki – róluk szóló cikkekkel is jelentkezünk itt.

A honlapon egy helyen megtalálhatók a hírek mellett a friss eredmények, a sorozatok állása, videók, illetve fotógalériák. De az mlsz.hu-ról sem tűnik el a női labdarúgás, a kiemelt eseményekről, történésekről továbbra is beszámolunk a szövetség hivatalos felületén.

A közösségi médiában sincs változás, csatornáink továbbra is foglalkoznak a magyar labdarúgás minden szegmensével. A választék azonban bővült, az MLSZ ugyanis nemrég elindította TikTok-csatornáját @MLSZTV néven. A TikTok-on szórakoztató, érdekes, illetve oktató jellegű, néhány másodperces videókat osztunk meg a nézőkkel és egyes felhívásainkra várjuk a szurkolók futballal kapcsolatos felvételeit is!


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Simple Női Kupa: sorozatban harmadszor aranyérmes az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS