Információk a Finnországba utazó szurkolóknak

2015. június. 09., 10:09   |    

Információk a Finnországba utazó szurkolóknak

A finnek elleni Eb-selejtező mérkőzésre 2015. június 13-án, a Helsinki Olimpiai Stadionban (Paavo Nurmen tie 1, 00250 Helsinki) kerül sor.

A finnek elleni Eb-selejtező mérkőzésre 2015. június 13-án, a Helsinki Olimpiai Stadionban (Paavo Nurmen tie 1, 00250 Helsinki) kerül sor. A magyar szurkolók az internetes foglalást követően egy vouchert tudtak otthon kinyomtatni, amelyet Finnországban, a meccs napján lehet jegyre váltani.

A voucherek átváltására a vendégszektor bejáratánál található pénztárfülkénél lesz lehetőség a mérkőzés napján, 10-17 óráig. Fontos tudni, hogy a jegy átvételekor ellenőrizni fogják a jegy átvevőjének személyazonosságát, hogy az veszi-e át a jegyet, akinek a kártyájával vásárolták a vouchert. Azok a külföldön élő magyar szurkolók, akik Futballkártyát is igényeltek a jegyvásárláskor, a voucher felmutatásakor, a személyazonosság igazolása után, Finnországban kapják meg kártyájukat a fent jelzett időpontokban. Amennyiben a Futballkártya-előregisztráció során megadott adatok nem felelnek meg a személyazonosságot igazoló okmány adataival, úgy a szövetség fenntartja a jogot, hogy megtagadja a Futballkártya, és így a lefoglalt belépők átadását.

A finn szövetség tájékoztatása szerint, ha valaki magyarként a hazai (finn) szektorok valamelyikébe vásárol jegyet, a belépését a finn labdarúgó szövetség megtagadja, ezért arra kérjük a drukkereket, hogy ne vásároljanak finnektől jegyet, mert nem biztos, hogy beengedik azzal a hazaiak részére fenntartott szektorokba. A hivatalos nemzeti színű magyar zászlók (a zászlókban városnevekkel) minden korlátozás és engedély nélkül bevihetőek a mérkőzésre, ettől eltérő zászlót azonban nem lehet használni a szurkoláshoz. Megkérjük a mérkőzésre látogató szurkolókat, hogy végig sportszerűen biztassák a válogatottat, az európai szövetség ugyanis akár a legkisebb kihágást is szigorú büntetéssel sújthatja, a szankciók között lehet a szeptemberi, Románia elleni Eb-selejtező mérkőzés zárt kapus megrendezése is. A magyar labdarúgó-válogatott nagyra értékeli, és előre is köszöni a csapatot elkísérő szurkolóinak a szenvedélyes és sportszerű biztatást.

Helsinki-Olimpiai-Stadion_térkép|

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS