Ingyenes lesz a Fradi-DVTK női MK-döntő

2019. április. 30., 14:21   |    

Ingyenes lesz a Fradi-DVTK női MK-döntő

Két mérkőzést is láthatnak az Új Hidegkuti Stadionban vagy az M4 Sporton, május 16-án, két nappal a budapesti női BL-döntő előtt: előbb az Amatőr Kupa, majd a FÖRCH Női Magyar Kupa döntőjében szurkolhatnak a csapatoknak. Izgalmas küzdelmek várhatóak a fináléban. Vajon revánsot vesz a DVTK a Fradi tavalyi győzelméért?

A 0 forintos jegyeket a helyszínen kapják meg a kilátogató szurkolók a biztonsági személyzettől. A Szarvas–Lipót Amatőr Kupa-finálé 16.30-kor, míg a Ferencváros–DVTK FÖRCH Női Magyar Kupa-döntő 20.00-kor kezdődik.

A szurkolók természetesen mindkét találkozót megnézhetik ugyanazzal a jeggyel az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. A két találkozóra érkezők külön szektorokba szóló jegyeket kapnak, a szektorbeosztás a meccsek között nem változik.

Ami az Amatőr Kupát illeti: a B1-B2 szektorok (1-es kapu) a Szarvasi FC, az A1-A5 szektorok (4-es kapu) Lipót Pékség SE szurkolóié lesz. 

A kupadöntőn a Fradi-drukkereké a B3-B9 szektorok lesznek, amiket a 2-es 3-as kapukon keresztül közelíthetnek meg. A DVTK szurkolói az 5-ös kapun keresztül léphetnek be a stadionban és az A6-A9 szektorokat foglalhatják el. 

Az előző kiírásban szintén a DVTK és a Ferencváros csapott össze a végső győzelemért, akkor a zöld-fehérek emelhették magasba a trófeát.

Mindkét csapat több felnőtt- és utánpótlás-válogatott játékost is soraiban tud. A címvédő zsinórban hatodszor jutott a döntőbe, sőt, az utóbbi négy kiírást meg is nyerte. Olyan, hogy nélküle rendezték volna meg a döntőt, 2013-ban fordult elő utoljára, abban az évben az MTK győzte le az Astrát a fináléban. A következő sorozatot szintén a kék-fehérek nyerték, de azóta nem talált legyőzőre a Ferencváros a kupában.

A DVTK-nak még nem sikerült elhódítani a serleget, de a 2018-19-es szezonban a Magyar Kupa és a Jet-Sol Liga gólkirálynőjét is a diósgyőri klub adja: előbbiben Olivera Marković (12.), utóbbiban Biljana Bradic (24.) szerezte eddig a legtöbb találatot.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS