InStat: A Fradi és Leandro volt a forduló legjobbja

2016. szeptember. 20., 18:42   |    

InStat: A Fradi és Leandro volt a forduló legjobbja

Az InStat adatai alapján a Ferencváros adta a legtöbb játékost az OTP Bank Liga 9. fordulójának álomcsapatába. Közülük is kiemelkedett Leandro.

Az Instat statisztikái alapján a kilencedik forduló álomcsapatában a Ferencváros négy játékossal képviselteti magát, őket az ismét pontot szerző DVTK követi három játékossal, ketten-ketten érkeztek a Haladásból és az Újpestből.

A forduló legjobbja a középső védőként futballozó Leandro lett, aki 320-as indexszel zárta a fordulót. A párharcai 82 százalékát megnyerte (17/14), a levegőben pedig verhetetlen volt (6/6), emellett pedig 12 labdát is szerzett a ferencvárosi játékos.

A Haladás kapujába Király Gábor sérülése miatt bekerült Rózsa azonnal bizonyítani tudott, és kapott gól nélkül zárta a Vasas elleni rangadót.

A középpályán remekül teljesített Gera Zoltán, valamint két DVTK-játékos, Diego Vela és Bognár István. A Vidi elleni vereség ellenére két játékost ad a legjobbak közé az Újpest: Enisz Bardhit és Souleymane Diarrát. A legjobb támadó a DVSC ellen duplázó Böde Dániel lett.

infografika_9_fordulo|

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS