Ismét kupagyőzelemért meccsel az ETO és a DVSC

2013. július. 08., 18:42   |    

Ismét kupagyőzelemért meccsel az ETO és a DVSC

Az előző szezon végén a Magyar Kupa döntőjében a debreceniek nyertek, az ETO a Puskás-stadionban vághat vissza a Szuperkupa fináléjában.

Július 13-én, szombaton 20.30 órakor a Puskás Ferenc Stadionban rendezik a 2013/14-es szezon első tétmérkőzését, a bajnoki címvédő Győri ETO és az MK-győztes DVSC-Teva meccsét a Szuperkupáért. Május végén a debreceniek egygólos hátrányt ledolgozva 2-1-re legyőzték a zöld-fehéreket az Magyar Kupa-döntőben, ezzel szereztek jogot arra, hogy szombaton pályára léphessenek hatodik Szuperkupa-győzelmükért.

A debreceniek vezetőedzője, Kondás Elemér az MLSZ TV-nek nyilatkozva úgy fogalmazott: a döntő, amellett, hogy komoly téttel bíró összecsapás, mindkét csapat számára jó felkészülést jelent a jövő héten kezdődő európai kupaszereplésre.
Pintér Attila, a győriek vezetőedzője elmondta: csapata mindent elkövet, hogy az ETO megszerezze története első Szuperkupáját. Megszólalt a meccs kapcsán Verpecz István, a Loki kapusa, valamint Takács Ákos, a győriek védője is, akik "egybehangzóan" azt várják, hogy saját csapatuk emelheti majd magasra a győztesnek járó trófeát.



Jegyárusítás a mérkőzésre

A mérkőzésre szóló jegyeket a két résztvevő csapat szurkolói számára a klubok értékesítik. Győrben július 1-jén kezdődik a jegyárusítás, az ETO Parkban található ETO Shopban, minden nap 10-18 óra között. Debrecenben már elkezdték árulni a belépőket, a Kishegyesi úti Tescóban, a Debrecen Plázában (H-Szo 9.00-20.00 óráig, Vas 9.00-19.00), illetve július 1-jétől az Oláh Gábor utcai VIP-helyiségben is megvehetők bérletvásárláskor.

A semleges szektorokba a szurkolók július 1-től a Ticket Express irodáiban válthatnak jegyet a Szuperkupa-döntőre, illetve ezen a linken is megrendelhetik azokat. A megrendelt jegyek díjmentesen átvehetők a Ticket Express három budapesti irodájában, valamint lehetőség van azok otthoni kinyomtatására, ez szintén díjmentes szolgáltatás.

Az interneten megrendelt jegyeket az alábbi jegyirodákban lehet átvenni:

Ticket Express Dalszínház
1061 Budapest, Dalszínház utca 10.
H-P: 10 - 18
+36-30-30-30-999
info@tex.hu

Ticket Express - SYMA Jegypénztár (Dózsa György út felől)
1146 Budapest, Dózsa György út 1.
H-P: 9.00-17.00
Ebédszünet: 13.00-13.30
+36-30-30-30-999
info@tex.hu

Ticket Express - WestEnd (Információs pult mellett)
1132 Budapest, Váci út
H-P.: 11:00 - 19: 00
Szo: 11-16
+36-30-30-30-999
info@tex.hu

A TEX jegyirodák címei

A Szuperkupa-döntőre akadémiák, egyesületek, iskolák a gyermekjegyek@mlsz.hu email-címre küldött levélben igényelhetnek ingyenjegyeket gyermekcsoportok számára az alábbi adatok megadásával:

- Intézmény/egyesület neve
- Pontos tartózkodási cím, ahová igény esetén postai úton küldjük a belépőket
- Kapcsolattartó felnőtt kísérő neve és telefon száma
- Létszám, jegyigény (gyermek + kísérő egyben)
- Buszparkolási igény bejelentés, rendszám leadás


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Simple Női Kupa: sorozatban harmadszor aranyérmes az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS