Izgalmas folytatás a MOL Magyar Kupában

2023. szeptember. 18., 19:14   |    

Izgalmas folytatás a MOL Magyar Kupában

Hétfőn, az M4 Sport televízió stúdiójában rendezték a kupasorozat sorsolását a legjobb 16 közé jutásért. A 4. lesz a MOL Magyar Kupa utolsó idei fordulója. Ebben a szakaszban már az NB I-es csapatok sem kerülték el egymást.

Rudolf Gergely, volt válogatott játékos, aki a DVSC-vel nyert is kupát pályafutása során, Budapest Honvéd–Paksi FC párosítást húzott elsőre a MOL Magyar Kupa hétfői sorsolásán, ezzel megadva a hangot a folytatásra. Nyugat-Magyarországi rangadó is lesz a legjobb 32 között: a Szombathelyi Haladás a 2023-as győztes Zalaegerszeggel találkozik. A Fehérvárt búcsúztató ESMTK szintén fővárosi alakulattal, az MTK Budapesttel csap össze, a másik NB I-es csapatot, a Mezőkövesdet kiejtő Ajka Tiszakécskére utazik. A Ferencváros OTP Bank Liga riválisát, a Puskás Akadémiát fogadja majd.

A folytatásban is egy-egy mérkőzésen dől el a továbbjutás kérdése, és – a kupa szellemiségének megfelelően – minden esetben az alacsonyabb osztályú csapat a pályaválasztó. A hivatalos játéknap: november 1.

Az MLSZ adatbankjában elérhetőek a sorozat részletei


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Tatai József bízik a Veszprém újabb Magyar Kupa-sikerében
Bajnokságok / Kupák
Nagy hajrába kezdett a ZTE, Könyves-rekord 35 évesen

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS