Jegyárusítás a Magyar Kupa döntőjére

2013. május. 15., 15:12   |    

Jegyárusítás a Magyar Kupa döntőjére

Győri ETO FC és a DVSC-Teva május 22-én, szerdán 20 órától a kispesti Bozsik-stadionban vívja egymással az idei a Magyar Kupa-döntőt.

Hétfőn a két érdekelt klub ügyvezetőjének, valamint az MLSZ és a rendőrség képviselőinek teljes egyetértésével elkészült a döntő szektorbeosztása, majd mindkét klub átvehette az értékesíthető jegyeket a mérkőzésre.

Debrecenben két DVSC-ajándékboltban lehet megvásárolni a jegyeket (TESCO - Debrecen, Kishegyesi út 1-11. és Debrecen Plaza - Debrecen, Péterfia utca), a klub ingyenes buszokat indít a döntőre azoknak, akik a DVSC ajándékboltjaiban vásárolják meg belépőjegyeiket.

Győrben május 17-én, pénteken 10 órától az ETO Stadion hazai jegypénztárában kezdődik a jegyek árusítása a készlet erejéig. A Győri ETO FC valamennyi bérletesének ajándékba adja a kupadöntőre szóló belépőket. A bérletesek térítésmentesen egy ülő vagy két álló helyre szóló jegyet kaphatnak, és május 15-én szerdán valamint 16-án csütörtökön 10 és 18 óra között vehetik át belépőiket az ETO Stadion hazai jegypénztárában.

A kupadöntőre szóló jegyek 500 forintos (állóhelyek) és 1000 forintos (ülőhelyek) áron vásárolhatók meg.

A 20 órakor kezdődő MK-döntő előtt, 17 órától a Martonvásár és a Velence csapatai mérkőznek meg az Amatőr Kupáért.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS