Jegyértékesítési információk a nyolcaddöntőre

2016. június. 22., 13:16   |    

Jegyértékesítési információk a nyolcaddöntőre

A kieséses szakaszra is az UEFA értékesíti a jegyeket - összegyűjtöttük a legfontosabb információkat.

Már kedd este eldőlt, hogy a magyar válogatott továbbjutott a csoportkörből, így bár szerda késő estig nem derül ki, hogy ki ellen és hol lép pályára a csapat a tizenhat között, mégis időszerű a jegyekkel kapcsolatos információkat megosztani.

A jegyeket a kieséses szakaszban is az UEFA értékesíti, de a jegyárusítás kezdetének időpontját még nem hozta nyilvánosságra, ezért érdemes folyamatosan tájékozódni a nemzetközi szövetség jegyértékesítési oldalán. A Magyar Labdarúgó Szövetség nem árusít jegyeket, de szeretné, hogy minél több magyar szurkoló buzdítsa a csapatot a következő meccsén is, ezért minden rendelkezésünkre álló információt azonnal közlünk a szurkolóinkkal a megszokott kommunikációs csatornákon.

Az UEFA az eddigi jegyértékesítési fázisokban a jegyek legnagyobb részét már eladta, így csak korlátozott számban érhetőek el belépők a kieséses szakaszban. Még most is bárki regisztrálhat a jegyvásárlásra vagy a korábbi regisztrációjával igényelheti majd a jegyeket. A jegyértékesítési oldalon piacra dobott jegyeket "érkezési sorrendben" lehet megvásárolni - ezért is érdemes folyamatosan figyelemmel követni az oldalt. A nyolcaddöntőben a jegyárak a csoportköri árakkal megegyezőek.

Azok az előrelátó szurkolóink, akik Follow My Team jegyeket vásároltak a Voucher Exchange Pointokon vehetik majd át a jegyeiket. Fontos, hogy a jegyátvételt ne az utolsó pillanatra hagyják, mert az UEFA szerint is nagy sorok várhatóak az átvételi pontokon. Az átvételi pontok pontos helye az egyes stadionokban itt érhető el.

A Ticket Express jegyinformációs vonalának elérhetősége: +36-30-508-0999, email: mlsz@tex.hu

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS