Jegyinformációk a Magyar Kupa döntőjére

2011. május. 13., 12:02   |    

Jegyinformációk a Magyar Kupa döntőjére

A Videoton és a Kecskemét május 17-én, kedden, a Puskás Ferenc Stadionban mérkőzik meg egymással a Magyar Kupa döntőjében.

A döntőre szóló belépőjegyek egységesen 1000 forintba kerülnek, a jegyértékesítés május 12-én kezdődött meg. Az MLSZ a mérkőzésre szóló belépőket az IBUSZ irodáin, valamint a résztvevő klubokon keresztül értékesíti, a mérkőzés napján a stadion pénztárainál - biztonsági okokból - már nem lesz lehetőség jegyvásárlásra.

A Videoton és a Kecskemét szurkolói saját klubjuknál vásárolhatják meg belépőiket, melyek a csapatok drukkerei részére fenntartott szektorokba szólnak, míg az IBUSZ kizárólag a semleges szektorokba árusít jegyeket.

A Kecskemét szurkolói a stadion VIII. és IX. szektorait foglalhatják majd el, míg a Videoton szurkolói a IV., III., és II. szektorokat. A tervek szerint a stadion csak részlegesen lesz nyitva a Toronyépület felőli oldalon az I.-X. szektor között, de igény esetén további szektorok megnyitására is lehetőség van.

 

 

Információk a VIP- és a tiszteletjegyes vendégeknek

 

Azok a VIP- vagy tiszteletjegyes vendégeink, akik parkolójeggyel rendelkeznek, személygépkocsijukkal kizárólag a Stefánia út felől kanyarodhatnak rá az Ifjúság útjára, ahonnan beléptetik. Akik a Kerepesi út felől érkeznek, nem tudnak balra kanyarodni a stadion kapujához!

 

Azok a VIP- vagy tiszteletjegyes vendégeink, akik tömegközlekedéssel érkeznek, a Dózsa György úti  kapun juthatnak be a stadion területére.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS