Jet-Sol Liga: Első győzelmét aratta a Kelen

2019. október. 29., 13:45   |    

Jet-Sol Liga: Első győzelmét aratta a Kelen
Fotó: Kelen SC Facebook

A Fradi 3-1-re nyerte az MTK Elleni rangadót a női élvonalbeli bajnokság 8. fordulójában.

Telek-Sümegi Éva szerezte azt a gólt, amellyel a Kelen SC 1–0-ra legyőzte a Haladás-Viktóriát a Jet-Sol Liga 8. fordulójában. Az Astrától érkezett játékos előzőleg a Szent Mihálynak talált be az 5. fordulóban.

Süle Dóra mesterhármasával nyert az ETO FC Győr Makón. A győriek házi gólkitálynője (a jelenlegi kiírásban már 7 találatnál jár, ami a teljes mezőnyben Biljana Bradiccal holtversenyben a második legjobb) a 3., a 7. és az 51. percben is eredményes volt. A Szent Mihály szépítő találatait Herczeg Andrea (55.) és Papp Szidónia (70.) lőtték, így lett a találkozó vége 3–2.

A felnőtt válogatottba ismét meghívót kapott Pusztai Sára szerzett vezetést a Fradinak, az MTK elleni örökrangadó ötödik percében. A szünetig nem változott az eredmény, de az 51. percben Mosdóczi Evelin büntetőből duplázta meg az FTC-Telekom előnyét. Erre Olivera Milunovic válaszolt az 58. percben, visszahozva a meccsbe a kék-fehéreket. A 3–1-es végeredmény Marija Aleksic állította be a 74. percben.

Hiába vezetett már a 6. percben a DVTK Bianca Sandu góljával, végül az Astra otthon tartotta a három pontot. Előbb Gelb Mónika egalizált a 29. percben, majd Sipos Lilla (59.) állította be a 2–1-es végeredményt.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS