Jet-Sol Liga: Első perces gólra hattal válaszolt az MTK

2019. március. 19., 23:00   |    

Jet-Sol Liga: Első perces gólra hattal válaszolt az MTK

Négy meccsen 18 gól született a Jet-Sol Liga 14. fordulójában, ehhez az MTK hattal, a DVTK öttel járult hozzá, előbbi idegenben remekelt.

Győri ETO FC–MTK Hungária FC 1–6 (1–2)
Gólszerzők: Horváth Cintia (1.), illetve Oláh Adrienn (23., 38.), Tóth Barbara (47., 52.), Lauren Berman (63.), Csorbai Nikolett (86.)

Hiába szerzett vezetést az ETO rögtön a kezdést követően (Horváth Cintia, 1.), az MTK elvitte a három pontot Győrből. Oláh Adrienn a 23. percben még csak egyenlített, de hamarosan a vezetést is átvette csapata a góljával. A közelmúltban, a Ciprus-kupán, a válogatottban is bemutatkozó védő, Tóth Barbara is duplázni tudott, majd Lauren Berman és Csorbai Nikolett is betalált, így lett a vége 6–1.

Astra–Ferencvárosi TC 1–3 (0–1)
Gólszerzők: Dominika Dimitrová (63.), illetve Fenyvesi Evelin (18.), Allegra Poljak (59.), Pusztai Sára (88.)

Az Astra sem tudott otthon tartani pontot, az Üllői Sporttelepen a Fradi vendégeskedett és nyert 3–1-re. A magyar válogatott Fenyvesi Evelin (18.) kezdte a góllövést, majd Allegra Poljak (59.) is eredményes volt, amire még válaszolt Dominika Dikanová (63.), a korosztályos válogatott Pusztai Sára (88.) találatára már nem érkezett választ, Dörnyei Balázs együttese tehát ismét örülhetett a három pontnak.

Haladás-Viktória–Szent Mihály 2–0 (0–0)
Gólszerzők: Szakonyi Emese (68.), Siklér Kinga (90.)

A Haladás-Viktória hiába birtokolta többet a labdát az első félidőben, a Szent Mihály akarata érvényesült. A második játékrészben aztán felülkerekedtek a szombathelyiek a vendég együttesen és megérdemelten győztek: Szakonyi Emese a 68. percben lőtt gólt, majd Rácz Zsófia passzából Siklér Kinga állított a be a 2–0-s végeredményt.

DVTK–MLE 5–0 (5–0)
Gólszerző: Hanna Barker (7., 32.), Vachter Fanni (26.), Binaca Sandu (38.), Tóth Alexandra (44.)

A játéknap utolsó mérkőzésén a DVTK fogadta az MLE-t. A diósgyőriek már a 7. percben vezetést szereztek, Hanna Barker volt eredményes a DVTK stadionban. Az amerikai a 32. percben még egyszer betalált, de közben a korosztályos válogatottat erősítő Vachter Fanni (26.) is betalált, illetve Binaca Sandu (38.) és Tóth Alexandra (44.) is feliratkozott a gólszerzők közé, ezzel 45. perc alatt ki is alakult az 5–0-ás végeredmény. 


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS