Jet-Sol Liga: NB I-es csapat maradt a Szent Mihály

2019. június. 15., 19:59   |    

Jet-Sol Liga: NB I-es csapat maradt a Szent Mihály
Fotó: facebook.com/st.mihalyfcnoilabdarugocsapat

A hazai 6-1 után idegenben is 4-1-re legyőzte a Szent Mihály csapata a MOL Vidi FC-t. Tehát a Jet-Sol Liga idei 7. helyezettje folytathatja szereplését az élvonalban.

Miután a rájátszásban a Kelen SC biztosította helyét a Jet-Sol Ligában, az NB II nyugati csoportjának bajnoka, a MOL Vidi FC a Szent Mihállyal küzdött meg az NB I-es szereplés jogáért.

Az osztályozó első felvonásában a Jet-Sol Ligás tapasztalattal rendelkező makóiak hatalmas lépést tettek a bennmaradás felé: hazai pályán 6–1-re győzni tudtak.

Lipták Lilla már a 10. percben megszerezte a vezetést, ám Trampler Kinga (21.) hamarosan egyenlített. A félidő végéig nem változott az eredmény, de a második játékrészben nagyobb fokozatra kapcsolat a Szent Mihály és sorra lőtte a gólokat: Szil Tünde (47., 75., 86.), Török Lilla (64.) és a még csak 15 éves Savanya Csilla (87.) is betalált. 

A visszavágón sem engedett fel a makói együttes és Lipták Lilla (5.), Bartalis Barbara (21.) és Boros Kinga (23.) góljaival a szünetben már 3–0-ra vezetett. A második félidőben ismét Trampler Kinga (65.) szépített, de a Szent Mihálynak erre is volt válasza és Zimányi Kovács Anikó (74.) szerezte a mérkőzés utolsó találatát – így lett a vége 4–1

A Szent Mihály tehát újabb esélyt kap az NB I-ben, a MOL Vidi FC pedig a második vonalban folytatja. 


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa-elődöntő: Éllovasok egymás ellen
Bajnokságok / Kupák
Eldőlt a kiesés kérdése a Simple Női Ligában

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS