Jet-Sol Liga: Ötgólos Fradi-siker a derbin

2019. szeptember. 16., 13:33   |    

Jet-Sol Liga: Ötgólos Fradi-siker a derbin

Négy forduló után az MTK áll a tabella élén a női NB I-ben, a Haladás-Viktória két ponttal lemaradva követi. A Kelennek még nem sikerült pontot szereznie.

Először győzött az Astra, a Jet-Sol Liga 4. fordulójában a bajnokság ritmusával még ismerkedő Kelen SC ellen nyert 3–0-ra. A csapatnak már nagy szüksége volt az önbizalomnövelő győzelemre, ebből vasárnap Dominika Dikanová (10., 53.) és Vidovenyecz Anna (60.) góllal vette ki a részét.

A forduló rangadóján a DVTK fogadta az FTC-Telekom együttesét. Az első játékrészben Inna Zlidnis (23.) és Melisa Hasanbegovic (42.) szerzett vezetést a vendégeknek. A második félidő elején kiegyenlítettebbé vált a játék, aztán a 73. percben Vágó Fanni meglőtte a címvédő harmadik gólját is. Nem sokkal később a labda Samu Annáról került a saját kapujába, ezzel feljött a DVTK 3–1-re. A hajrát megint megnyomta a Ferencváros és Vágó Fanni (82.), valamint Kocsán Petra (85.) találataival 5–1-re győzött.

Heike Manhart már a 8. percben bevette az ETO kapuját Győrben. Ezt követően sokáig úgy tűnt, 1–0 marad az eredmény, de a 60. percben Rácz Zsófia megszerezte a Haladás-Viktória második találatát. Gődér Brigitta a 70. percben visszahozta a meccsbe a hazaiakat, de sokáig nem örülhettek, mivel Rácz Zsófia 3 perc elteltével beállította a 3–1-es végeredményt.

Gól lőtt a Szent Mihály színeiben az U17-es válogatott alapembere, Savanya Csilla. A 87. percben esett találat viszont már csak a szépítésre volt elég az MTK ellen; a fővárosiak Nagy Ágnesnek (17.) és Németh Lorettának (67.) köszönhetően akkor már kettővel vezettek – így a vége 2–1 lett.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS