Jet-Sol Liga: Pontazonossággal mennek téli szünetre a dobogós csapatok

2019. december. 02., 14:38   |    

Jet-Sol Liga: Pontazonossággal mennek téli szünetre a dobogós csapatok
Fotó: dvtk.eu

Az FTC-Telekom, az MTK és a DVTK is 28 pontot szerzett a női NB I-es bajnokság őszi idényében. A Kelen kieső helyről várja a tavaszi folytatást, a Szent Mihály egy ponttal előzi meg.

Döntetlen, 1–1-es eredmény született az alsóházi rangadón a Jet-Sol Liga 12. fordulójában. Az utolsó helyen álló Kelen SC fogadta a hátulról második Szent Mihály együttesét. A gól nélküli első félidő után a 67. percben, a vendégek szereztek vezetést Herczeg Andrea révén. A Kelen Kókány Regina 78. percben szerzett találatával egyenlített és tartott otthon egy pontot.

Győrben aratott nagy különbségű, 4–0-s győzelmet az MTK. Nagy Ágnes (26.) után Papp Dóra (75., 78.) három perc alatt kétszer is bevette az ETO kapuját, majd Palkovics Nóra (90.) tette fel az i-re a pontot.

Zsinórban negyedik bajnokiját nyerte meg a DVTK az év utolsó Jet-Sol Liga-fordulójában, a Haladás-Viktóriát győzte le 3–2-re. Hanna Barker (26.) góljával már a szünetben vezettek a miskolciak, majd az amerikai légiós a 62. percben is eredményes volt. A vendégek aztán Rácz Zsófia (71., tizenegyesből) és Heike Manhart (86.) révén felzárkóztak, de Bianca Sandu a hosszabbítás perceiben (92.) eldöntötte a találkozót.

A Ferencváros 2–1-re legyőzte az Astrát, ami azt jelenti, hogy a címvédő ugyan az élen telel, de az első három csapat mindegyike 28 pontot gyűjtött a bajnokság őszi idényének végéig. Az utolsó fordulóban Mosdóczi Evelin (36.) tizenegyesből szerzett vezetést a Fradinak, és Vágó Fanni (73.) is betalált. Dominika Dikanová (76.) hamarosan ugyan szépíteni tudott, de pontot nem szerzett az Astra hazai pályán.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS