Jet-Sol Liga: Sipos Lilla mesterötössel a góllövőlista élén

2017. november. 06., 09:32   |    

Jet-Sol Liga: Sipos Lilla mesterötössel a góllövőlista élén

A Jet-Sol Liga 9. fordulójában az éllovas Ferencváros és az első számú üldöző, az ETO FC Győr is magabiztosan nyert.

A Fradi saját fiókcsapatával, a Kókával mérkőzött meg, és csak a szünetig volt kérdéses, hogy a rutin vagy a fiatalos hév diadalmaskodik-e a találkozón. Negyvenöt perc után még 1-1-re álltak a csapatok, de a fordulás után beindultak a hazaiak, előbb Csiki Anna gólt szerzett korábbi együttese ellen, majd Kocsán Petra megszerezte második és harmadik találatát is, valamint Poljak és Fenyvesi Evelin is eredményes volt, a másik oldalon Nagy Virág talált be, így alakult ki a 6-2-es végeredmény. 

Győrben a nyáron igazolt Sipos Lilla ismét bizonyította, hogy nagy fogás volt: egymaga öt gólt vállalt az Újpest elleni 6-1-es sikerből, és ezzel átvette a vezetést a góllövőlistán is (9 forduló után 13 találattal áll az élen), az ETO pedig továbbra is tapad a Fradira. 

Az Astra amilyen jól kezdte az idényt, olyan rosszul folytatta: sorozatba negyedik vereségét szenvedte el, ezúttal az újonc DVTK-tól. A miskolciak sikerükkel feljöttek a negyedik helyre, vagyis továbbra is jó eséllyel pályáznak a felsőházi rájátszás elérésére. 

A címvédő MTK Hungária három győzelem után ismét pontokat veszített, ezúttal a Haladás Viktória otthonában. A hazaiak már az 1. percben vezettek, de az MTK még az első negyedóra vége előtt egyenlített, így alakult ki az 1-1-es végeredmény. 

Jet-Sol Liga, 9. forduló: 

Ferencváros - Kóka FNLA 6-2
ETO FC Győr - Újpest FC 6-1
Astra-4IG-HFC - DVTK 0-2
Haladás Viktória - MTK Hungária 1-1


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Simple Női Kupa: sorozatban harmadszor aranyérmes az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS