Jet-Sol Liga: Szoros meccseket hozott a 2. forduló

2018. augusztus. 28., 13:18   |    

Jet-Sol Liga: Szoros meccseket hozott a 2. forduló

Míg az első fordulóban két nagy különbségű győzelem is született a Jet-Sol Ligában, a 2. kör jóval kiegyenlítettebb mérkőzéseket hozott.

A női NB I két újonca, a Szent Mihály és az MLE az első fordulóban nagy verést kapott a DVTK-tól és az MTK-tól, múlt hétvégén azonban egymás ellen léptek pályára, és izgalmas meccset játszottak. A makói összecsapáson Zimánnyi Kovács Anikó szerzett vezetést a Szent Mihálynak, de Szollár Bernadett a meccs hajrájához közeledve egyenlített. A három pontról döntő gólt a 91. percben szerezte meg a szegedi csapat, Bartalis Barabra révén.

A két zöld-fehér vidéki csapat rangadóján a nyáron Hollandiából hazatérő Rácz Zsófia szerzett vezetést a Haladás Viktóriának a 45. percben, de a győriek gólfelelőse, Süle Dóra a második félidőben duplázott, és megfordította az állást. A 81. percben Kovács Laura öngóljával egyenlítettek a vendégek, 2-2 lett a végeredmény.

Az MTK Hungária két góllal legyőzte ugyan az Astrát, de nem volt ez könnyű győzelem. Nagy Lilla az 51. percben szerzett vezetést a kék-fehéreknek, majd Krascsenics Petra találatával a 71. percben 1-1-re alakult az állás. A 74. percben Oláh Adrienn visszavette a kék-fehérek számára a vezetést, majd a 79. percben büntetőből is bevette az Astra kapuját, beállítva a 3-1-es végeredményt.

A DVTK az első félórában jól tartotta magát a Ferencváros otthonában, de a zöld-fehérek az első félidő utolsó negyedórájában Allegra Poljak és Kocsán Petra góljával kétgólos előnyre tettek szert, amit a 48. percben Mosdóczi Evelin tizenegyesgóljával megtoldottak még egy harmadikkal is. A Diósgyőr Biljana Bradic találatával szépített ugyan, de a pontszerzésre nem maradt esélye, 3-1-gyel zárult a mérkőzés. A mérkőzés előtt egyébként egy búcsúünnepségre is sor került, két visszavonuló játékostól, Horváth Zsófiától és Bognár Enikőtől köszönt el a klub. 

Jet-Sol Liga, 2. forduló:

Szent Mihály-MLE 2-1 (1-0)

Ferencváros-DVTK 3-1 (2-0)

MTK Hungária-Astra-4IG-HFC 3-1 (0-0)

ETO FC Győr-Haladás 2-2 (0-1)

 


Címkék:

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Simple Női Kupa: sorozatban harmadszor aranyérmes az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS