NB II: Jó formában lévő Budafok fogadja a Haladást

2019. november. 08., 22:59   |    

NB II: Jó formában lévő Budafok fogadja a Haladást
Fotó: budafokimte.hu

Vasárnap rendezik a Merkantil Bank Liga 17. fordulóját, amelyben a listavezető MTK a Siófokot fogadja, a második helyen álló Csákvár pedig Putnokra, a Kazincbarcikához látogat.

BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE–SOROKSÁR SC
(Békéscsaba, 13.30)

A Békéscsaba a hét közben Dorogon súlyos vereséget szenvedett, a legutóbbi öt mérkőzéséből csak egyszer nyert. Minden várakozást alulmúl a csapat őszi szereplése, mindössze két ponttal előzi meg a már kiesőhelyen lévő Nyíregyházát. A legutóbbi három hazai meccsén viszont veretlen maradt, legutóbb nyert is. A Soroksár még rosszabbul áll, csak a tizenhatodik. Három vereség után szerdán döntetlent ért el.

VÁC FC–GYIRMÓT FC GYŐR
(Vác, 13.30)

A váciaké a versenyben lévő csapatok közül a leggyengébb mérleg, 14 mérkőzésből mindössze öt pont, tizenegy vereség. Pályaválasztóként egy győzelem és egy döntetlen mellett hatszor kikaptak. A Gyirmót hosszú győzelmi sorozat végére tett pontot szerdán az MTK elleni hazai vereséggel. Ennek ellenére nem áll rosszul, harmadik. Vendégként a legutóbbi négy mérkőzésén 12 pontot szerzett.

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS–SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA
(Nyíregyháza, 13.30)

A Nyíregyháza visszacsúszott kiesőhelyre, a legutóbbi öt mérkőzéséből négyet elveszített. Otthon ősszel csak egyszer, a Békéscsaba ellen nyert eddig. A Szeged-Csanádnak akadt szeptember közepétől, a stadionavatótól egy nagyon jó időszaka, pályaválasztóként sorozatban nyert, ez szerdán megszakadt a Vasas ellen. Az idegenbeli mérlege közel sem volt ilyen jó a csapatnak, csak egyszer, a Budaörs ellen Tatabányán tudott nyerni. A legutóbbi négy bajnokijából, helyszíntől függetlenül, hármat elbukott.

KAZINCBARCIKA BSC–AQVITAL FC CSÁKVÁR
(Putnok, 13.30)

Gálhidi György csapata a legutóbbi fordulóban, szerdán, kikapott Szolnokon, s ezzel visszacsúszott a tizenegyedik helyre. Pályaválasztóként két vereség után múlt vasárnap legyőzte a Szeged-Csanádot. A Csákvár a második helyen áll, szerdán, némi meglepetésre, csak döntetlent játszott otthon a Duna Aszfalttal. Vendégként az elmúlt másfél hónapban kettőből kettőt nyert, kapott gól nélkül.

FC AJKA–DOROGI FC
(Ajka, 17.00)

Az Ajka is azok a csapatok közé tartozik, amelyek az elmúlt hetekben visszaestek, a legutóbbi három találkozóját elveszítette. A tizenkettedik helyen áll, ami egy újonctól egyáltalán nem rossz – de járt ennél magasabban is a gárda. A Dorog viszont jelest érdemel az utóbbi hetek teljesítményére, tekintve, hogy a legutóbbi négy mérkőzésén megszerezte mind a tizenkét pontot. Ezzel feljött a hetedik helyre, s a vesztett pontokat tekintve még ennél is kicsit jobban áll.

BUDAFOKI MTE–SZOMBATHELYI HALADÁS
(Budafok, 17.00)

A hazai csapat a vesztett pontokat tekintve harmadik, a szerzetteket nézve pedig negyedik, kiválóan szerepel eddig ősszel. A legutóbbi két fordulóban győzött. Szeptember vége óta mindkét hazai meccsét 2–0-ra nyerte, igaz, a jelenlegi 18. és 19. helyezettel szemben. A Haladás az edzőváltás után győzött, megszakítva három mérkőzésből álló vereségsorozatát. Az idegenbeli formája már kevésbé biztató, a legutóbbi két mérkőzését elveszítette, ugyancsak fővárosi riválisokkal szemben.

MTK BUDAPEST–BFC SIÓFOK
(Józsefváros, 17.00)

Az MTK továbbra is remek formában játszik, egyik meccset nyeri a másik után, legutóbb a Gyirmót otthonából vitte el a három pontot. A vártnál nehezebben sikerült rajt után a legutóbbi négy hazai meccsét megnyerte. A Siófok szerdán 6–1-re megverte a Nyíregyházát, s ezzel lezárt egy viszonylag hosszú, szeptember 18. óta tartó nyeretlenségi szériát. Idegenben eddig két győzelem, két döntetlen és két vereség áll a neve mellett.

VASAS FC–SZOLNOKI MÁV
(Angyalföld, 17.00)

A Vasas értékes győzelmet aratott szerdán Szegeden, s ezzel feljött a nyolcadik helyre, tíz pont a lemaradása a második feljutó helytől. Viszont pályaválasztóként a legutóbbi öt mérkőzéséből csak egyet nyert meg. A Szolnoki MÁV még nem állt ilyen jól az idei szezonban, négy forduló óta veretlen, ez alatt nyolc pontot szerzett. Vendégként is veretlen a legutóbbi három fellépésén, mindegyiken ért el gólt.

DUNA ASZFALT TLC–BUDAÖRS
(Tiszakécske, 17.00)

Mind a két csapat 15 pontot szerzett eddig, egyaránt 14 mérkőzésből. A Budaörs szerdán 3–2-re nyert Ajkán, ezzel javított produkcióján. A Duna Aszfalt a legutóbbi négy fordulóban csak egyszer kapott ki, de a két döntetlen csak apró előrehaladást jelent. A tiszakécskeiek a legutóbbi két hazai mérkőzésükön négy pontot szereztek.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS