Jó hangulatú meccset játszott az NB II-es válogatott

2010. március. 17., 17:18   |    

Jó hangulatú meccset játszott az NB II-es válogatott

Szerdán Egerben, az Egri FC ellen játszott előkészületi mérkőzést az NB II-es ligaválogatott. A Mátyus János által irányított, a második vonal legjobbjait felvonultató csapat 2-0-ás félidő után 5-0-ra nyert, a gólokat Farkas János (2) és Bogdány Csaba (3) szerezte.

Az igen jó hangulatban, csaknem 1000 néző előtt lejátszott találkozón Mátyus János Somodi Bence (Balikó Milán a szünetben) - Szamosszegi Gábor (Ferenc Dániel a szünetben), Rédei Milán, Fellai József (Hauser Dániel a szünetben), Soós Márkó - Turcsik Tamás, Pál Szabolcs, Dancs Roland (Kis László a szünetben), Deme Imre (Kálmán József a szünetben) - Farkas János (Bogdány Csaba a szünetben) Pölöskei Péter (Urbin Péter a szünetben) összeállításban szerepeltette a gárdát, amely az első félidőben Farkas duplájával kétgólos előnyre tett szert, majd a második játékrészben Bogdány Csaba mesterhármasával végül 5-0-ra győzött.

A ligaválogatott létrehozásakor az volt az egyik feladat, hogy a csapat segítse, támogassa a magyar labdarúgás olyan egykori fellegvárait, amelyekben az utóbbi időben a futball a háttérbe szorult. Ezt a célt szolgálta az egri meccs is, amelyet a közeljövőben az illetékesek tervei szerint több hasonló vidéki találkozó követ majd.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS