Jótékonysági akciót indított a Videoton

2010. október. 28., 12:31   |    

Jótékonysági akciót indított a Videoton

Elek Ákos, a Videoton válogatott középpályása a bánrévei viharkárok enyhítésére kezdeményezett jótékonysági akciót, amelyet klubja is támogatott.

Július elején jégesővel kísért hatalmas vihar pusztított a Borsod megyei Bánrévén, amely a település szinte összes lakóházának tetejét megsemmisítette, lakhatatlanná téve azokat. Bánrévéről származik Elek Ákos is, aki szeretett volna minden lehetőséget megragadni annak értekében, hogy közreműködjön szülőfalujának újjáépítésében.

A nemes célt a Videoton is támogatja, ezért a klubhoz kapcsolódó ereklyék felajánlásával jótékonysági árveréseket indított útjára az egyesület, illetve a fehérvári együttes múlt héten jótékonysági mérkőzést játszott Kazincbarcikán, s a találkozó teljes jegybevételét a viharkárt szenvedett településnek ajánlotta fel.

A Videoton FC exkluzív kiadású, limitált példányszámú DVD-t készített Elek Ákosról, amelynek értékesítési bevételeinek teljes összegét a bánrévei önkormányzat számára ajánlotta fel. A DVD már megvásárolható a klub internetes shopjában, illetve kapható lesz a Budapest Honvéd elleni pénteki bajnoki mérkőzésen is.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS