Jubileumot ünnepelnek a KSI egykori focistái

2013. április. 28., 08:43   |    

Jubileumot ünnepelnek a KSI egykori focistái

A Központi Sportiskola korábbi labdarúgói, edzői 2013. május 4-én szombaton, 14:00 órától a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok küzdő- és nézőterén emlékeznek a KSI megalakulása óta eltelt 50 évre.

Az 1963-ban alapított KSI jelenleg nem rendelkezik labdarúgó-szakosztállyal, de a futball sokáig fontos része volt az egyesület életének. A félévszázados jubileum kapcsán az egyesület egykori focistái, edzői találkoznak május 4-én a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, hogy felidézzék a régi emlékeket, és egy futballtornával egy délutánra ismét visszaemeljék a focit a KSI-sportágak körébe.

A klub játékosai közül hosszabb ideig az NB I-ben szerepeltek felnőtt játékosként, néhányan a válogatottságig is eljutottak. A teljesség igénye nélkül a Központi Sportiskolában kezdett focizni Szokolai László, Sarlós András, Esterházy Márton és Bánki József is.

A rendezvényre minden egykori KSI-st szeretettel várnak a szervezők:

További információk:

Aszalai Imre (1957) – e-mail: aszalai.art@gmail.com, tel.: +36-30-9407457 Herczegfalvy Imre (1958) – e-mail: herczegfalvy.imre@carbonex.hu, tel.: +36-30-6325113

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Rangadót nyert, az élvonal kapujában a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS