Juhász Roland a Videotoné

2013. július. 18., 14:57   |    

Juhász Roland a Videotoné

A 77-szeres válogatott védő a tavasszal még „csak” kölcsönjátékosként erősítette a Videotont. Most megszületett a megállapodás, az Anderlechttel végleg szakított játékos 2+1 éves szerződést írt alá a székesfehérvári klubhoz.

Juhász Roland felbontotta a brüsszeli csapattal még 2014-ig érvényes szerződését, így átigazolási díj nélkül kerülhetett vissza a Sóstói Stadionba. A védő tavasszal kilenc mérkőzésen három gólt szerzett a Vidiben. A szerződés aláírása után a következőeket mondta a Videoton honlapjának:

„Nagyon örülök, hogy végre végleg rendeződött a sorsom és, hogy a Vidiben folytathatom a pályafutásomat. Az elmúlt fél évben megtapasztaltam, hogy mennyire profin működik ez a klub, úgy érzem, a legjobb döntést hoztam meg azzal, hogy Székesfehérvárra igazoltam. Az, hogy ilyen korán búcsúztunk az Európa Ligától, persze most mindenki számára óriási csalódás, korábban éltem már át hasonlót az Anderlecht játékosaként is. Azonban tisztában vagyok azzal, hogy egy ilyen kudarcot követően még inkább motiváltak lesznek a játékosok, mindenki bizonyítani szeretne. Az Anderlechttel mi az akkor még kis csapatnak számító BATE Boriszov ellen estünk ki a BL-ből, ami legalább akkor meglepetés volt, mint a Vidi mostani búcsúja, azonban az a pofon végül jól sült el, hiszen utána sokkal jobb eredményeket értünk el a belga bajnokságban és később a nemzetközi porondon is. Biztos vagyok benne, hogy hasonló lesz a helyzet itt a Vidinél is, hiszen egy nagyszerű csapatról van szó, melyben remek játékosok szerepelnek."

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Simple Női Kupa: sorozatban harmadszor aranyérmes az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS