Juhászék nagy verést kaptak a BL-ben

2009. augusztus. 19., 15:09   |    

Juhászék nagy verést kaptak a BL-ben

Az Anderlecht jelentős hátrányba került a Bajnokok Ligájában, a főtáblára kerülésért vívott első meccsen: Juhász Roland együttese Lyonba látogatott, és 5-1-es vereséget szenvedett, ami azt jelenti, hogy a belga gárda minden bizonnyal az Európa Ligában folytatja majd szereplését.

Az Anderlecht pocsék kezdést produkált Lyonban, már negyedóra játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, s a szünetre négy gólra hízott az előnyük. Bár a fordulás után szépített a belga együttes, a franciák gyorsan visszaállították a négygólos különbséget, és magabiztosan nyerték meg a találkozót. Juhász Roland végig a pályán volt a vendégeknél.

Az angol élvonalban a Hull City 5-1-re kikapott a Tottenhamtől hazai pályán, Halmosi Péter csere volt, de nem vetették be a kilencven perc során.

Vadócz Krisztián, a spanyol élvonalban szereplő Osasuna labdarúgója góllal járult hozzá csapata tornagyőzelméhez. A pamplonaiak mellett a másodosztályú Real Sociedad és a Real Unión vett részt a villámtornán, amelyen 45 perces mérkőzéseket rendeztek. Az Osasuna mindkét ellenfelével 1-1-es döntetlent játszott, Vadócz a második, Real Unión elleni meccsen kapott lehetőséget, és egy perccel a lefújás előtt egyenlített.

Hajnal Tamás a Dortmund centenáriumi mérkőzésén lépett pályára a Real Madrid ellen. A királyi gárda elrontotta a németek ünneplését, mert magabiztosan, 5-0-ra megnyerte a mérkőzést. A magyar irányító a második félidőben kapott játéklehetőséget.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS