Június 3-án ismét RangAdó Díjátadó Gála

2018. május. 28., 11:52   |    

Június 3-án ismét RangAdó Díjátadó Gála

Idén júniusban is megrendezésre kerül a RangAdó Díjátadó Gála, melyen a Magyar Labdarúgó Szövetség a 2017/2018-as labdarúgó szezon legjobbjait díjazza majd. 2012 óta minden esztendőben ezen gála keretében kerül kihirdetésre, hogy kik lettek az adott szezon legjobbjai, a gálát pedig – a hagyományoknak megfelelően – idén is neves fellépők színesítik produkcióikkal. A legszebb gólról pedig idén is a szurkolók döntenek.

A női- és férfi labdarúgó-bajnokság legkiemelkedőbb teljesítményeit díjazó gála iránt évek óta egyre nagyobb az érdeklődés, így tavaly már az M4 Sport élőben is közvetítette, idén pedig ismét élőben lehet majd követni a június 3-án 19:30-kor kezdődő gála történéseit ugyanezen sportcsatornán. Itt derül majd ki, hogy ki lett az év női- illetve férfi játékosa, felfedezettje illetve vezetőedzője, játékvezetője valamint legsportszerűbb csapata. 

A gólkirályi címért járó trófeát is ekkor kapja meg a jelenlegi szezonban legtöbbször betaláló játékos. Ebben a kategóriában is nagyon szoros a verseny, hiszen az eddigi fordulókban a ferencvárosi Varga Roland, illetve a kispesti Davide Lanzafame volt a legeredményesebb 17 góllal, de az újpesti Novothny Soma is csak egy találattal van lemaradva tőlük egy fordulóval a szezon vége előtt.

A kategóriák győzteseiről a klubok szavazatai döntenek ezúttal is, hiszen minden klub részéről a csapatkapitány, a vezetőedző valamint a legidősebb és a legfiatalabb játékos szavaz az általa legjobbnak tartott 3-3 játékosra kategóriánként.

Az Év Gólja kategóriában azonban ezúttal is a szurkolók szavazata dönt majd. Hétfőtől péntekig a szurkolók egy TOP10-es listából választhatják ki a számukra legszebb találatot, az ezt követően kialakuló TOP3-as listából pedig a gála napján 18:00 és 19:30 között szavazhatnak ismét kedvencükre. 


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS