Kaposvárra látogat a Fradi, Újpesten az ETO - jegyinformációk

2013. október. 17., 19:46   |    

Kaposvárra látogat a Fradi, Újpesten az ETO - jegyinformációk

Az OTP Bank Liga 11. fordulóját rendezik a hétvégén. Az alábbiakban a mérkőzésekre való jegyvásárlásban segítünk a szurkolóknak.

Kaposvár-Ferencváros (vasárnap, 18:30)

A Ferencváros 1100 vendégjegyet kapott a mérkőzésre, ezeket az alábbi időpontokban és feltételekkel lehet megvásárolni a Jegyelővételi és Regisztrációs Központban (Üllői út 102.):

- október 16-től 18-ig, minden nap 10 és 18 óra között, nem feltétel a bérlet, nincs darabkorlátozás.

A ferencvárosi szurkolók a mérkőzés előtt két jegypénztárban ugyancsak vásárolhatnak jegyeket Kaposváron. A mérkőzés napján előreláthatólag nem, vagy csak nagyon korlátozott számban lesz lehetőség jegyet venni a vendégszektorba, így a Ferencváros arra kéri szurkolóit, hogy mindenki igyekezzen elővételben megváltani jegyét a mérkőzésre.

További jegyinformációk

Újpest FC - Győri ETO (vasárnap, 16:30)

A Megyeri úti pénztárak csütörtökön, pénteken és szombaton nyitnak ki, csütörtökön és pénteken 17 és 20 óra, szombaton pedig 14 óra és 17 óra között a Megyeri úti külső pénztárban lehet megvásárolni elővételben a belépőket. A jegy.mlsz.hu oldalon akár ezt megelőzően is lehet vásárolni jegyeket a meccsre. Elővételben akciósan lehet beszerezni a jegyeket a mérkőzésre.

További információk

Budapest Honvéd - PMFC-Matias (szombat, 20:00)

A kispesti jegypénztár a meccs előtt 2 órával nyit, előzetes jegyvásárlásra a jegy.mlsz.hu-n keresztül van lehetőség.

A szombati Videoton FC - Puskás Akadémia és a KTE- Phoenix Mecano - DVSC-Teva mérkőzésekre interneten is lehet jegyet váltani, előbbi meccsre 10 százalékos kedvezmény jár az online vásárlóknak, míg Kecskeméten ajándékcsomagot sorsolnak ki a netes vásárolók között.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS