Kapusháborúk Szombathelyen és Egerben

2013. május. 28., 11:02   |    

Kapusháborúk Szombathelyen és Egerben

Júniusban két vidéki városban mérhetik össze tudásukat az ország kapusai.

Tavaly Szegeden rendezték meg első alkalommal a KEEPERsport kapusháborút, akkor 42 induló mérte össze tudását speciális szabályok szerint. A rendkívüli sikerre tekintettel idén az ország három városában is folytatódik az esemény: május 20-án Szegeden már lezajlott egy forduló, június 15-én Szombathelyen, június 29-én pedig Egerben "háborúznak" ismét a kapusok.

Az eseményeken olyan ismert kapusok is bemutató viadalokat játszanak, mint Gujdár Sándor, Disztl Péter, Hegedűs Péter vagy Babócsy András, akik az eddigi tapasztalatok szerint méltó ellenfelei a fiataloknak.

Június 15-én, Szombathelyen Király Gábor lesz a viadal társrendezője, június 29-én, Egerben a helyi kapusakadémia rendezi az eseményt. A szervezők minden kapust, kapusedzőt, érdeklődőt szeretettel várnak.

Az egész napos rendezvényen reggel 8-tól délután 5-ig folyamatosan rezegnek a hálók és röpködnek a kapusok. Nincs kiemelt versenyző, bárki harcolhat bárkivel amatőr és profi kapusok egyaránt, egymás ellen is. Az alsó korhatár 16 év, a felső pedig a csillagos ég! A nézőknek sem utolsó látványt biztosítva pörgős, eseménydús, izgalmakkal teli verseny lesz látható.

További információk: kapushaboru.hu

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Simple Női Kupa: sorozatban harmadszor aranyérmes az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS